Declaratii de dragoste romantice

Publicat de: cosmincol pe Oct - 26 - 2013 - Categoria: Declaratii de dragoste -

Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii, atunci ea este sensul, daca nu, ea ar trebui sa fie.

Dumnezeu ne-a dat doua picioare sa mergem, doua maini sa tinem, doi ochi sa vedem, doua urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o singura inima? Pentru ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

Te iubesc pentru ca ma faci fericit, te iubesc pentru ca nu as putea trai fara fericirea pe care tu mi-o daruiesti in fiecare zi, te iubesc fiindca existi.

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

zp8497586rq

Fii primul care comenteaza

Comments are closed.

Galerie Foto

De pe blog. .

Despre noi

Pentru că singurul lucru care nu poate fi explicat și nici controlat este dragostea și imensitatea emoțiilor pe care o are expresia "Te iubesc" a trebuit să fie construit și un proiect care are la bază iubirea fiecaruia dintre noi, aici pe blogul te-iubesc.info poți afla povestea a sute sau chiar mii de îndrăgostiți de pe teritoriul României, dar și de oriunde din lume. Tot ce trebuie să faci pentru a primi un sfat, o simplă părere, sau pur și simplu să le expui iubirea ta oamenilor din online, trebuie doar să ne trimiți povestea ta, te așteptăm!