Când vă uitați la fotografiile lor, aveți o impresie puternică că arată mai mult sau mai puțin ca niște oameni celebri pe care i-ați văzut în altă parte. Probabil pentru că ei sunt, de fapt, frații celebrităților! Pot fi mai puțin populari și au mai puțini fani, dar acest lucru nu îi face sa pară mai putin importanți.

Uită-te la acești tipi. Indiferent cum, este întotdeauna bine să ai un frate iubitor sau o soră, nu crezi?

Doug Pitt si Brad Pitt

frati

Sursa foto: moviepilot.com

Doug Pitt, care este cu trei ani mai mic decât fratele său Brad, este bine cunoscut pentru proiectele sale de caritate. Este un om de afaceri și un filantrop de succes, care a fost, de asemenea, Ambasador al Bunăvoinței pentru Republica Tanzania din 2010.

Antonia Kidman și Nicole Kidman

frati

Sursa foto: pinterest.com

Una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Nicole Kidman, are o sora mai tânără, Antonia, care este jurnalist și prezentator de televiziune în Australia.

James Haven si Angelina Jolie

frati

Sursa foto: zimbio.com

James Haven, fiul actorilor Jon Voight și Marcheline Bertrand, a planificat, de asemenea, să devină actor. Deși a renunțat la cariera sa de actorie, a jucat un rol semnificativ în cariera de actorie a surorii sale mai mici. A primit chiar și premiul George Lucas pentru un film pe care l-a regizat cu surorile sale în timpul studiilor la Universitatea din California de Sud.

Alex Watson si Emma Watson

frati

Sursa foto: vecernji.hr

Acest tanar, care este alaturi de Emma Watson, este fratele ei mai mic, Alex. El a fost un extra în Harry Potter de două ori, dar ulterior el a decis să-și continue cariera ca model.

Hunter Johansson si Scarlett Johansson

frati

Sursa foto: yournextshoes.com

Știați că Scarlett Johansson are un frate geamăn, Hunter? Este, de asemenea, un actor, dar nu a fost implicat în prea multe proiecte. După renunțarea la cariera sa de actorie, a intrat în politică și a lucrat cu succes la campania și realegerea președintelui Obama din 2008.

Lee Anne DeVette si Tom Cruise

frati

Sursa foto: coolweirdo.com

Sora mai mare a lui Cruise, Lee Anne, a fost un manager PR de frunte în echipa fratelui ei. Relația de familie nu a durat mult timp, iar acum, ca un adept al Scientologiei, Lee Anne se poate întâlni cu fratele ei în timpul sesiunilor lor spirituale.

Mónica Cruz si Penélope Cruz

frati

Sursa foto: wap.filmz.ru

Mónica Cruz este o actriță și dansatoare spaniolă de succes, care este aproape la fel de faimoasă ca sora ei mai mare, Penélope. Surorile Cruz au lansat recent o nouă linie de îmbrăcăminte.

Natasha Law si Jude Law

frati

Sursa foto: dailymail.co.uk

Sora mai mare a lui Jude Law, Natasha este o binecunoscuta pictorita și graficiana de origine engleza

Lizzy, Victoria si Robert Pattinson

frati

Sursa foto: moviepilot.com

Aceste fete sunt surorile mai mari ale lui Robert. Lizzy este o cântăreață și compozitoare engleză și un concurent în X-Factor 2014, care a înregistrat câteva piese vocale pentru „The Twilight Saga”, în timp ce Victoria este o femeie de afaceri de succes.

Michael Kutcher si Ashton Kutcher

frati

Sursa foto: blogcdn.com

Fratele geaman al lui Ashton Kutcher, Michael, are paralizie cerebrală și a avut un transplant de inimă când era mic. În prezent, Michael este un purtător de cuvânt al organizației de aparare „Ajunsi la Stele”, care susține persoanele cu paralizie cerebrală.

Lynda Lopez si Jennifer Lopez

frati

Sursa foto: usmagazine.com

Sora mai mică a lui Jennifer Lopez, Lynda, cunoscută și sub numele de Ly-Lo, este un jurnalist american care a câștigat premiul Emmy din 2001 pentru „Programul de știri extraordinare”.

Jonathan Firth si Colin Firth

frati

Sursa foto: dailymail.co.uk

Jonathan Firth este un actor englez care, pe lângă numeroasele sale roluri în teatru, a lansat numeroase cărți audio și a avut apariții notabile la radio și televiziune.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *