De multe ori parca nu te mai regasesti in aceasta lume, parca nimic din ceea ce iti placea acum nu mai este pe gustul tau. Spui ca va fi mai bine maine, ca este trecator insa cand stresul loveste se prea poate sa te lasi dus de vala fara sa iti dai seama. E un caz comun in zilele noastre. Dar cum orice invat are in un dezvat, cum orice problema are si o rezolvare iei situatia in piept si trebuie sa faci ceva. Accepti provocarea dansului?

O scoala de dans cu tot ceea ce ofera ea este evadarea din cotidian si poate mai mult decat atat. Pentru ca te apropie de o alta viata, de un alt mediu si aduce cu sine o sumedenie de aspecte favorabile. Asa cum vei gasi pe  www.latino-time.ro o scoala de dans care se respecta tine cont de varietate pentru a nu plictisi. Asta face ca tu sa poti gasi un stil care sa ti se potriveasca. Dar pana sa ajungi acolo vei experimenta o serie de dansuri; prin rotatie, tinand cont ca la inceput nu stii ce iti va placea mai mult.

De la pasii tehnici si pana la acea senzualitate, energie si entuziasm pe care sa le exprimi in stilul de dans vei invata ca dansul este mai mult decat o simpla unduire in ritmul muzicii, vei descoperi ca dansul te elibereaza, te capteaza si te mentine tanar si viu. Greu de crezut? Sa nu uitam ca dansul implica atat efort fizic cat si o expresivitate aparte, este ceea ce te defineste ca si persoana, caracter, sentimente. Ai un doi in unu practic. Si daca vei urmari cu atentie ceea ce ti se detaliaza pe www.latino-time.ro iti vei dai seama ca in acelasi timp cu dansul invatat te vei mentine in forma, cu un tonus de invidiat. Un efort care merita atentia ta fara doar si poate. Ramane insa sa iti raspunzi la intrebarea daca vei accepta provocarea dansului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *