„That awkward moment” a avut premiera nu cu mult timp in urma. Este povestea edificatoare pentru ce se intampla in relatiile de tip moderne. Asta pentru ca ideile sunt clasice insa de fiecare data cu o alta lumina. Prietenii mereu influenteaza si daca se spune despre femei ca le place drama nici barbatii nu sunt mai prejos.

Povestea incepe intr-un mod clasic, cu un grup de prieteni ce petrec in cluburi si agata fara „rusine”. Le place aventura, ba chiar este si o prezenta feminina intr-un astfel de grup. Pana la un moment dat cand dragostea loveste, cand se trezesc invaluiti de iubire. Greu de admis asa ca se pastreaza la un nivel mai modest.

Totul se complica pentru ca desi gasesc acea persoana compatibila cu ceea ce cred ei si ceea ce isi doresc in viata in fata prietenilor incearca sa se descotoreasca de asa ceva. E ca si cand sunt mai putin masculi, e ca si cand nu mai au orgoliu si se lasa calcati in picioare de propriile principii. Nu suntem departe de realitatea pe care o traim caci in fata prietenilor barbatii se arata ca si stapani pe orice, chiar daca in realitate nici nu indraznesc sa isi contrazica mama, prima si cea mai adorata prezenta feminina din viata lor.

Pentru ca este un scenariu de film nu are cum sa nu se termine cu bine, cu povestile de iubire care strabat orice preconceptie. Si totusi multe cupluri se destrama pentru ca orgoliile sunt prea mari. Barbatii isi doresc pachetul complet de la o femeie si de la o relatie insa nu sunt dispusi sa fie cel putin prezenti in stil emotiv. Asta ar insemna sa se implice prea mult. La un moment dat isi dau seama ca prietenia conteaza insa cu masura si cu sinceritate; isi dau seama ca ceea ce aveau le era perfectiunea in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *