Gurile rele ar spune ca epilatul este o activitate sezoniera si ca doar in perioada calda a anului frecventa cu care mergem la cosmetica este mai mare. Nu conteaza preferintele acestea. Poate ca in curand vei decide sa investesti in epilare definitiva si vei mai merge la cosmetica doar pentru intretinere. Oricum ar fi, afla despre Stailer si cum te poate ajuta.

Platforma in cauza si totodata aplicatia Stailer au fost create pentru a-ti usura munca in ceea ce priveste cautarile pe care le faci pentru a selecta salonul la care sa mergi. Poate ca iti pare banal la inceput, insa de fapt este vorba de acea minutioasa treaba care iti cam consuma timp. Practic trebuie sa decizi pe mana cui te lasi. Fie ca este vorba de o schimbare de look sau de epilare definitiva, orice alegi vei dori sa fii mereu pe maini bune.

Cauta, gaseste salonul dorit si programeaza-te rapid 

Prin Stailer poti cauta mai usor ca oricand un salon de infrumusetare din unul din cele 41 de orase in care Stailer este activ deja. Accesezi pagina si cauti in functie de cui ii sunt adresate serviciile, la ce ora si data, in ce oras si tipul de serviciu. Filtrul din pagina iti va afisa cat ai clipi lipsa de saloane cu disponibilitate pentru tine. Dintre acestea poti alege ce corespunde mai bine preferintelor tale. Daca ai nevoie de detalii extra aici poti sa le descoperi.

In acelasi mod poti folosi si aplicatia cu acelasi nume. Din contul de utilizator creat poti seta imediat la ce salon sa ajungi. Datele raman salvate, daca ti-a placut modul in care a decurs sedinta la epilat, make-up sau ce tip de serviciu ai ales o poti repeta la fel de simplu ca prima data.

Pentru fiecare programare efectuata poti seta un reminder. Mai ales daca programarea pe care o efectuezi este peste cateva zile, nu vei dori sa o ratezi pentru ca nu ai fost atent/a. Vei primi un sms pe numarul tau, cu cat timp inainte de programare crezi ca e nevoie sa ti se reaminteasca despre programul tau.

Acces gratuit

Fie ca vei folosi platforma Stailer din browser sau vei alege varianta de aplicatie – pe care o poti descarca din Google App, App Gallery sau Magazin Play – ai acces gratuit la lista de saloane. Tot gratuit te si poti programa sau anula o programare, daca ai facut-o deja. Nu esti conditionat de nimic. In schimb, iti vei realiza programarile dorite intr-un mod mai practic.

Descopera prin Stailer care sunt preturile serviciilor de interes pentru tine, cum arata in interior saloanele la care esti intersat/a sa mergi. Descoperi totodata si fotografii sau recenzii ale clientilor. Esti la curent cu toate informatiile relevante, pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza. 

Stailer este in prezent utilizat de publicul larg. Ca drept dovada ca functionalitatea sa este una practica, multe dintre persoanele publice recomanda Stailer. Descopera pagina oficiala, dar si contul Stailer de pe retele sociale si convinge-te daca si tu ai nevoie de aceasta platforma si aplicatie!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *