Nu este de mirare ca femeilor le plac gentile atat de mult, la fel ca si pantofii de altfel. Insa, pe langa colectia deja imensa de genti si de posete din dulapuri, ar face rau sa mai ai una in plus pentru o alta ocazie? Niciodata nu ar fi o investitie proasta pentru o femeie sa isi mai cumpere o geanta noua. Insa, ce fel de tipuri de plicuri si de posete mai sunt la moda in ziua de azi si ce anume iti lipseste din garderoba?

Accesorii speciale pentru femei-gentile

Unele accesorii sunt extrem de populare si probabil ca nu isi vor pierde farmecul niciodata, indiferent de cat de mult timp va trece. Acestea sunt cunoscute drept cele mai bune prietene ale femeii si nu vorbim aici despre eternele diamante. Ati ghicit! Este vorba despre genti. O geanta de calitate, de piele sau colorata poate sa fie cel mai important factor ce tine de imaginea unei femei. Click online pentru a achizitiona cele mai noi modele de genti de dama.

Pana la urma, intr-un asemenea loc regasim mereu ceea ce nu credem posibil ca poate exista intr-o geanta. Pe langa faptul ca iubim aceste accesorii minunate, dorim sa fie si de calitate si sa ne ofere un look aparte de fiecare data cand le asortam cu vreo tinuta de zi sau de noapte. Exista nenumarate tipuri de genti pentru tot felul de situatii si nu se poate sa nu gasesti ceva special si pentru tine in orice magazin ai merge.

Tipuri de genti

Chiar daca nu a trecut nici o luna de cand nu mi-am mai luat o geanta noua, am nevoie de alta si am vazut ceva care imi place atat de mult! Cine ne poate opri pe noi femeile din a ne imbogati colectiile de pantofi si de genti din dressing daca nu achizitionarea a cat mai multe astfel de articole. Exista cate o geanta pentru fiecare nevoie a unei femei.

Geanta sau sacosa de cumparaturi de exemplu este potrivita pentru momentele in care vrei sa faci shopping si ai nevoie de un spatiu imens in care sa depozitezi ceea ce ai cumparat. Un asemenea accesoriu este ideal pentru femeile si tinerele mereu pe fuga si care au nevoie de cat mai multe lucruri la ele. Si geanta de voiaj colorata si in diverse modele te poate ajuta in acest scop, mai ales daca mergi intr-o excursie sau te deplasezi dintr-un loc intr-altul si ai nevoie de luat la tine tot felul de echipamente si lucruri utile.

Insa, eterna geanta care este cea mai purtata de toata lumea este geanta de tip postas. De asemenea, geanta de mana care se transforma in rucsac este o varianta foarte potrivita pentru femeile sportive iar geanta de tip plic sau clutch este potrivita mai ales pentru niste evenimente speciale de zi sau de seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *