Daca vei comanda Dirty Chai, vei fi suficient de norocos sa incerci un mix de chai latte. fierbinte sau cu gheata, combinat cu un shot de espresso. Este si o alta varianta a acestei bauturi-Double Dirty Chai-cu doua shoturi de espresso. Aceasta bautura minunata si care te va face sa iti lingi degetele este creata pentru oamenii creativi si extraordinari, care sunt mereu in cautare de noi impresii si experiente.

Daca ma vei intreba pe mine, o alta bautura minunata de la Starbucks, este si Chocolate Dalmatian. Dupa mine, acest nume suna foarte dulce si gustos, nu-i asa ca si voua vi se pare la fel de bun? Cu multa mocha de ciocolata alba si cafea java, dar si bucatele de ciocolata buna, vei putea gusta o Chocolate Dalmatian.

Nimeni nu este atat de rece si de indiferent incat sa reziste tentatiei de a savura un dulce ingeresc si o bautura de ciocolata in acelasi timp. Fii unul dintre cei mai norocosi oameni din lume si afla care ii este gustul acestei bauturi minunate chiar din propria experienta.

Captain Crunch este o linie de produse mai mult pentru copii, dar si pentru adulti de asemenea. Asa cum se spune, Captain Crunch s-a nascut pe insula Crunch in Marea Laptelui-un log magic plin de creaturi minunate si ciudate si cu un munte intreg facut doar din cereale. Insa baga de seama faptul ca de fapt aceasta bautura cu cafea nu are nimic de-a face cu nici un fel de cereale.

Bautura este o simpla combinatie de sirop de alune si de Frappuccino obisnuit. Fii sigur, totusi, ca are un gust mai ales decat orice alta bautura de pe lume, exact cum au gust toate lucrurile de pe o insula magica.

Triple C este un Latte Dolce de scortisoara ornat cu mocha de ciocolata  si cu sirop de cafea si de caramel. Aceasta bautura va inebuni pe toti iubitorii de cafea si de mocha. Aceasta combinatie de ingrediente face aceasta cafea atat de fantastica, incat ti-o vei aminti mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *