P1090031

Acum, când ochii tăi frumoși, scăldați de razele soarelui sosit în camera noastră prin fereastra cu perdea de mătase, luptă pentru a scăpa de sub dominația somnolenței, eu nu sunt alături de tine să-ți îmbunătățesc începutul de zi! Nu sunt lângă tine să-ți ofer dragoste, să te acopăr cu săruturi, să te masez și să-ți deștept întregul corp la viață, nu sunt să-ți soptesc : ” Bună dimineața, iubito!” în timp ce urechea îți este alintată cu un sărut care abia o atinge într-o trecere fierbinte pe toată suprafața! Perna mea e goală și te lasă doar să-mi simți parfumul corpului neputând să mă ofere ție, deși eu doar lângă tine aș vrea să fiu, iar în timp ce tu citești aceste rânduri oscilante așezate pe foaia cu urmele lacrimilor uscate de o mână incontrolabilă datorită emoțiilor primei scrisori de dragoste, eu
caut în fiecare adiere a vântului mireasma inconfundabilă a corpului tău!

Nu sunt lângă tine, dar sunt fericit ! Sunt fericit că sunt cel mai norocos bărbat din lume! Ești soția mea și mi s-a îndeplinit dorința adolestenței de a fi împreună mereu, de a forma o familie și de a infrumuseța lumea din jurul nostru cu propria noastră strălucire! Continuăm să ne trăim adolescența, deși avem 10 ani de căsnicie și o comoară de fetiță, cel mai frumos cadou pe care ni l-am făcut reciproc prin grija Domnului!

articles for purchase

Închid ochii și te văd cu zâmbetul larg și dinții strălucitori, cu buzele de un roșu aprins incitant-petale de
trandafir, cu tenul curat, natural, perfect, cu părul auriu concurând razele soarelui de vară, cu ochii mari și blânzi de căprioară! Mâna ta, întinsă către mine, în acea primă zi a întâlnirii noastre mângâia, prin mișcarea grațioasă, aerul ce ne înconjura cu o căldură specială, diferită de cea a soarelui dogorâtor, o căldură a fericirii având aceeași frecvență de vibrare cu a căldurii interioare care mie îmi desfăcea pieptul și ieșea îmbrățișându-te înaintea mea provocându-mi prima manifestare de gelozie! Și natura participa la acest început al unirii noastre veșnice fiindu-ne martor și sprijin! Am luat atunci mâna firavă și m-am uitat în palmă încă o dată nesimțind o mână normală, ci un bulgăre de mătase ușor, umed, călduț și în același timp revigorant! Nu știu ce ți-am spus, nu știu ce mi-ai răspuns, dar parcă nu vorbeau două persoane, ci doar una în oglindă purtând un monolog și totul decurgea de la sine făcându-mă să mă întreb dacă e aievea sau e vis! Acelei zile de fericire i-au urmat multe nopti albe de iubire și poate a fost vis, dar cert e că visul s-a adeverit, tu te-ai materializat și mereu mă bucuri prin ceea ce faci pentru mine, pentru tine, pentru copil și familia noastră!

TE IUBESC !

zp8497586rq