programare la salon cu stailer

De câte ori nu ai pățit să suni de la un salon la altul și să nu îți răspundă nimeni? Sau să nu găsești unul disponibil pentru tine? Deși numărul saloanelor din oraș este destul de mare, când începi să cauți, rând pe rând, îți dai seama că ai de pierdut timp până când să găsești ceva potrivit ție. Acum îți va fi mai ușor, căci Stailer îți vine în ajutor.

Stailer este activ în 13 orașe

De la apariția sa oficială și până în prezent, în decurs de aproape un an, Stailer s-a extins în 13 orașe. Dacă ești din unul dintre acestea sau ajungi aici cu orice ocazie nu uita că te poți baza pe Stailer pentru a te programa la un salon de hair and beauty. Ai aici mai multe detalii.

În curând, sperăm că Stailer va exista în toată țara. Pentru că nu a fost nicicând mai simplu, rapid, eficient să îți setezi o programare. Stailer are acum și o aplicație dedicată, ce poate fi descărcată gratuit și pe care o poți utiliza fără restricții pentru a te programa la saloanele de înfrumusețare.

Folosește platforma în detrimentul apelurilor telefonice

Dacă până acum obișnuiai să suni de la salon la salon pentru a găsi un loc liber undeva, acum îți va fi mai ușor să triezi opțiunile. Accesează această platformă, introduci datele de interes și criteriile pe baza cărora trebuie să funcționeze filtrul din platformă – pentru cine să fie serviciul, ce tip de serviciu, la ce oră și dată și din ce oraș. În câteva secunde acest Google al saloanelor din orașul respectiv îți afișează saloanele disponibile. Iar din acestea ai de ales pe cele care vor corespunde cu preferințele tale.

Vizualizează, compară și bucură-te de diversitate. Fiecare salon înscris aici vine cu opțiuni precum posibilitatea de a vizualiza cât va costa un serviciu, durata acestuia, precum și fotografii din interior. De asemenea, ai la îndemână recenzii ale celor care au încercat serviciile de beauty dintr-o locație anume și care îți vor întări convingerea că faci sau nu alegerea potrivită.

Cum poți folosi Stailer

Este simplu, cu sau fără cont creat aici. Selectezi orașul și notezi informații minime pentru ca mai apoi la câteva secunde distanță să ai acces la lista de saloane de cosmetica in Craiova, Iași sau alte orașe – vezi lista completă a acestora în pagina oficială.

Dacă alegi varianta de a-ți crea cont, vei scurta puțin drumul și la fiecare accesare nu va mai fi necesar să introduci datele tale. Ai un soi de agendă virtuală la îndemână și poți gestiona datele legate de programările tale. Totul este online, de la setarea unei programări și până la anularea ei, dacă va fi cazul. Nu trebuie să revii cu un telefon pentru confirmare, nu trebuie să plătești pentru aceste beneficii, ci doar să te bucuri de digitalizare.

Stailer oferă acces gratuit tuturor. Să utilizezi platforma sau să descarci și să instalezi aplicația, totul este gratuit, fără limită de accesări sau privind numărul de programări ce pot fi făcute. Detalii în pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *