Un barbat are farmecul sau asa cum fiecare femeie este cu o aura a sa, unica. Si pe principiu „sunt respponsabil de ceea ce spun nu de ceea ce interpretezi tu” nu toate femeile vor aprecia tot soiul de replici de agatat. Din sirul ce sa nu-i spui unei femei ar putea fi vorba de:

  • Imi place outfit-ul tau, dar cu siguranta ar arata mai bine pe podeaua dormitorului meu.
  • Nu sunt beat, doar ametit de iubirea/frumusetea ta.
  • Ai crezut pana acum in dragoste la prima vedere? Poate ca ar trebui sa mai trec o data?
  • Esti credincioasa? Pentru ca tu esti raspunsul rugaciunilor mele.
  • Cred ca ar trebui sa chem politia pentru ca este ilegal sa arati atat de bine.

Poate ca in anii 200o fraza „inteligenta” sau siropoasa de acest gen ar fi mers. In lumea moderna femeile isi doresc barbati inteligenti, barbati cu farmec. Se spune de asemenea ca frmusetea este doar o prima impresie insa curajul si forta unui barbat este ceea ce atrage mai mult. O femeie va ierta multe barbatului sau insa nu il va ierta niciodata pentru ca nu a facut ce trebuia la momentul potrivit, nu va uita niciodata ca acesta a ratat momentul de a-si revendica locul langa ea, ca nu a facut primul pas, ca nu a trecut de partea timiditatii pentru a spune ce simte, ca nu a cerut-o de nevasta asa cum visa.

Mai mult decat atat, de ce ar conta sa inveti fraze penibile de agatat pentru a putea incepe o discutie cu o femeie, pentru a-i capta atentia? Altceva trebuie sa fie acea scanteie, acel moment in care ochii va vad un chip angelic si adorabil. In cele din urma farmecul personal conteaza. Intreaba-le pe femei cum isi doresc sa fie abordate si vei vedea ca raspunsul este nici direct, nici indirect, nici cu replici expirate insa nici prea direct.

1 Comment on Ce sa nu-i spui unei femei- replici de agatat fara efect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *