Rauvoitorii au furat noua carte din seria Fifty Shades of Grey, si anume volumul Fifty Shades of Dark (50 de umbre intunecate). Filmul inca nu a fost lansat si nici terminat de filmat, va mai dura in jur de doi ani pana se va face acest lucru.

Nu este un  lucru legat tocmai de partea Darker a trilogiei, insa avem vesti rele pentru fanii lui E.L. James din toata lumea. Noua carte la care lucra aceasta a fost furata si potential vanduta pe piata neagra. Grey, o reinterpretare a cartii originale, dar din perspectiva lui Christian, ar trebui sa fie lansata saptamana viitoare. Politia investigheaza inca acest furt.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu autoarea Stephanie Meyer, care a scris trilogia Twilight. Meyer a scris o carte din perspectiva lui Edward  si capitole intregi au fost furate din ea. Atunci cand viata imita arta, a imita arta ..devine foarte tare.

Jamie Dornan este posibil sa trebuiasca sa se dezbrace si mai mult in noul film, ceea ce nu ne displace deloc. Acestuia se pare ca i-au fost acordati in jur de 970.000 de dolari pentru a aparea nud in urmatorul film. Oare a acceptat, oare va face acest lucru? Din nefericire va trebui sa asteptam tocmai pana in anul 2017 pentru a afla aceste lucruri.

Partea Fifty Shades Darker nu va fi lansata decat abia de Ziua Indragostitilor in anul 2017, insa nebunia a inceput deja in toata lumea si printre toti pasionatii acestei trilogii. Trebuie sa mai asteptam tocmai doi ani? Oricum, studioul de inregistrari Universal Pictures a lansat un trailer de 20 de secunde pentru Fifty Shades Darker-ceea ce este destul de impresionant luand in considerare faptul ca nu exista nici un scenariu si filmul nu a fost finalizat inca. Clipul se datoreazaza faptuului ca a aparut la sfarsitul DVD-ului Fifty Shades of Grey in iunie.

1 Comment on Ce stim despre Fifty Shades Darker (50 de umbre intunecate)

  1. Ce stim despre Fifty shades of Gray e ca e mult mai buna cartea decat filmul. Imaginatia fiecarei cititoare poate fi mult mai diversificata, iar filmul e exagerat pe alocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *