Daca te-ai saturat sa induri temperaturile scazute de peste iarna si iti doresti sa le asiguri celor dragi un confort termic dupa cum merita, ar trebui sa ai in vedere o solutie in acest sens. Nu lasa costurile ridicate ale optiunilor propuse pe piata sa te priveze de astfel de avantaje. Ai posibilitatea sa rezolvi situatia si fara a face o investitie exagerata in acest sens. Despre termostatele de ambient ce parare ai?

In fapt cu siguranta nu ai utilizat unul daca te mai confrunti cu aceasta problema. Afla despre ele ca sunt dispozitive apreciate si folosite la scara larga, in Romania fiind nelipsite din casele celor mai multi. Constituie o solutie pentru asigurarea confortului termic atunci cand afara este frig – asta este cert.

Cum te ajuta un termostat inteligent sa pastrezi confortul termic in interiorul locuintei?

Vorbim despre dispozitivul care se presupune ca iti ofera control deplin asupra temperaturilor din casa, in conditiile in care te axezi pe un produs de calitate. O referinta pe piata de profil sunt gamele propuse de Salus Controls 2018, despre care te poti informa in detaliu pe site-ul cu acelasi nume – saluscontrols.ro.

Nu e putin lucru sa poti aduce valoarea acesteia la cea dorita de tine. Altfel spus, dupa ce ai identificat minimul acesteia, in care te simti confortabil, termostatul isi face treaba. Eventual daca simti nevoia de a mari temperatura nu trebuie decat sa faci asta din setarile dispozitivului.

In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie in acest sens si de ceea ce iti doresti, ai de ales intre modele cu fir si modele fara fir, programabile sau neprogramabile, cu buton rotativ sau cu afisaj digital.

Spre exemplu, daca esti genul care nu prea are tendinta sa imbratiseze noile aparitii tehnologice, te vei intelege numai bine cu un model cu buton. Nu presupune cine stie ce cunostinte, deci te vei descurca in a-l utiliza.

Pe partea cealalta, modelele wireless sunt un must have, deosebindu-se prin afisajul digital modern pe care il prezinta precum si prin functiile suplimentare de care vin insotite. Ai posibilitatea de a seta programe personalizate exact pe preferintele tale. Cand se pliaza nevoilor, nivelul de confort este insemnat mai mare.

Un alt mod prin care utilizarea termostatului iti mai avantajeaza locuinta este designul minimalist, dar modern si performant. Daca te orientezi spre gama Salus Controls 2018, ai parte de diversitate – poti alege varianta neagra sau pe cea alba a dispozitivului. Te raportezi in alegere la designul locuintei, respectiv stabilesti ce ar da mai bine pe perete livingului de exemplu.

Dar sa revenim la partea functionala a acestor aparate. Te intereseaza achizitia lor pentru ca te ajuta sa aduci confortul termic din locuinta la un nivel satisfacator. Cum iti suna ca poti face asta si totodata sa reduci din cheltuielile de intretinere? Pentru ca exact asta se intampla cand folosesti un termostat. In cateva luni de utilizare reusesti sa amortizezi din costurile investiei, insa ai dublu avantaj.

Daca esti de parere ca o astfel de solutie este necesara si in locuinta ta, gasesti optiuni variate de termostate pe saluscontrols.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *