Se spune ca in spatele unui barbat fericit si de succes se afla o femeie puternica. Insa in egala masura in spatele unei femei puternice s-ar putea afla un barbat slab sau chiar dezamagirile vietii care fac dintr-o femeie o luptatoare convinsa. Da, poate ca barbatii conduc lumea si femeile ii conduc pe barbati. Sau poate invers, nici nu mai conteaza atat timp cat intr-o relatie exista un echilibru.

Avem nevoie de barbati puternici pentru ca femeile sa fie fericite. Cum il definesti pe cel de langa tine? Cum stii daca este cel potrivit, barbatul sigur pe sine de care ai nevoie? Iata cateva ponturi pentru asta:

  • Un barbat adevarat nu se pierde si stie cum sa raspunda si cum sa iasa dintr-o situatie. Pentru ca indiferent cat de bine se simte intr-o situatie sau nu zona de confort nu trebuie sa fie cea care sa defineasca puterea sa de a merge mai departe. Isi asuma situatia oricum ar fi.
  • Un barbat sigur pe el nu va gandi superficial. Da, conteaza si aspectul fizic insa daca numai asta vede la tine nu e de bine. Intr-o relatie ai nevoie si de sprijin si de incredere si de nevoia de a rezolva lucruri.
  • Nu le plac discutiile mai ales in unele cazuri. Nu discuta despre sentimente, nu prefera dulcegarii de acest gen. Si totusi, uneori este necesar. Un barbat adevarat nu se va eschiva si cand va fi momentul va spune ce trebuie.
  • Nu lasa pe altii sa faca treaba, nu uita de respect, nu uita de tine. Nu numai ca va fi sprijinul tau insa va fi cel pe care sa te bazezi oricand, oriunde.

Si oricat de frumos ar parea pentru un timp un barbat nus e va baza doar pe cea de langa el si nu va depinde de asta. Trebuie sa aiba interese si sa „creasca”, sa fie acel ceva de care ai nevoie pentru a fi inspirata, motivata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *