Uneori dragostea iti fura mintile, te face sa mergi inainte orbeste si abia apoi realizezi ca sunt multe minus-uri pe care nu le agreezi. In dragoste ai nevoie poate nu de strategii ci de motive sa mergi mai departe si de idei bine gandite pentru a va trezi la realitate. Cum il faci sa fie mai responsabil in relatia cu tine, sa realizeze ca te deranjeaza unele remarci? Invata despre el ca sa stii cum sa abordezi situatia.

 1. Berbecul,. Incapatant din fire acesta trebuie pus la punct si atat. Spune clar si concis ce nu merge si va lua aminte. Nu tin la suparare pe termen lung, deci nu vor fi motive sa te tina minte pentru ca l-ai pus la punct.
 2. Taurii sunt comozi si tin la deliciile lor de orice fel. Cand nu mai au parte de asta cam doare.
 3. Vulnerabili in fata vinovatiei asta este calea sa faci dintr-un barbat Gemeni unul atent la relatia pe care o are.
 4. Racii sunt copilaresti si se tin de glume, facand parca ca acei copii fara stapanire. Si daca asa le place trateaza-i ca atare, mustrandu-i cum face mama cu copilul sau.
 5. Leu- o zodie usor animalica, isi masoara „puterile”. Stii cum se spune, trebuie sa imblanzesti fiara daca esti mai tare ca ea!
 6. Fecioarele. Scurt si la obiect au nevoie de intrebari incuietoare, de acel ceva care sa ii faca sa se gandeasca la ce au facut.
 7. Balanta. Nu suporta certurile astfel ca ai nevoie de rabdare si de confruntari mai putin directe. Comunica oarecum indirect si vorba dulce mult aduce.
 8. Scorpion. Jocurile psihologice sunt o caracteristica si cel mai bine il trezesti la realitate cand totul se intoarce impotriva sa.
 9. Sagetatorului ii place simplitatea. In situatii incomode ca cele pe care le creeaza la randul sau isi va da seama unde si cum a gresit.
 10. Capricorn. Ignora un comportament nepotrivit si mustrarea dintr-o singura privire este de ajuns.
 11. Varsator. Ignoranta doare cel mai tare si asta se vede imediat. Nu sporta asta si va tine minte astfel de momente.
 12. Pesti. Aratandu-i ca si tu poti sa faci la fel sau chiar mai rau il va potoli.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *