Te trezesti si simti ca esti exact ca un zombie si ca repeti indeaproape procesul de ziua de ieri? Nu e nimic iesit din comun sa te trezesti atunci cand suna alarma ceasului si sa iti incepi ziua urmand aceeasi rutina plictisitoare care te-a ghidat si in ziua de ieri. In fond si la urma urmei, suntem oameni foarte ocupati, iar faptul ca urmam unele obiceiuri inseamna ca ne dorim sa urmam un drum pentru noi.

Cu toate acestea, exista cateva obiceiuri simple, care pot face ca zilele noastre sa fie mai fericite si mai optimiste. Rutina de dimineata este cea care isi descrie ziua ce va urma, astfel ca poti face anumite lucruri care sa iti ridice starea de spirit pentru intreaga zi chiar dupa ce ai sarit din pat. La scurt timp dupa ce vei adopta un astfel de comportament, vei observa ca ziua va avea un sens reinnoit si va fi mai clara pentru tine.

Asigura-te ca ai dormit destul

Ziua ta va fi intotdeauna mai buna daca vei avea si un somn bun, iar asta inseamna sa mergi la somn devreme pentru a avea parte de suficienta odihna. Somnul bun ne ajuta sa ne incepem ziua odihniti si recuperati fata de ziua anterioara. Exista studii care sustin ca privarea de somn este o afectiune in crestere in lume, iar acest lucru poate afecta nivelul fericirii noastre.

Institutul de Medicina sustine ca mai mult de 35% din americani dorm mai putin de sapte ore pe noapte. De asemenea, acestia mai estimeaza ca intre 50 si 70 de milioane de oameni din Statele Unite sufera de tulburari de somn cronice.

Seteaza-ti alarma cu 15 minute mai devreme

Gandul de a-ti stabili alarma sa sune cu 15 minute mai devreme decat in mod normal poate fi unul greu de suportat. Timpul in plus este un lux, mai ales de dimineata, astfel ca daca te vei trezi mai repede vei avea timp sa iti pui in ordine gandurile in timp ce savurezi cafeaua. In plus, daca ajungi sa dormi mai repede seara, aceste 15 minute in plus de dimineata nu ar trebui sa fie o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *