Daca o femeie simte fluturi in stomac un barbat se indragosteste in felul sau. Suntem diferiti si tocmai aici intervine farmecul. Insa se cere intelegere caci atat timp cat poti percepe la un alt nivel ce se intampla cu cei de sex opus vei sti si la ce sa te astepti. Cand barbatii se indragostesc trec prin cateva etape:

  • Te place. Isi da seama de asta si parca nimeni altcineva nu mai conteaza. Te focalizeaza si tatoneaza terenul.
  • Te cerceteaza. De la ce iti place si pana la ce nu iti place sunt lucruri pe care doreste sa le descopere. Ai putea crede la un moment dat ca te investigheaza. De fapt este doar stilul sau de a sti mai multe despre tine.
  • Etapa de urmarire. Nu nu ca in filme insa tine de interesul sau de a sti mai multe despre tine. In plus incearca sa descopere mai multe despre tine si in legea sa incearca sa gaseasca puncte comune sau acel ceva care pana la urma tot pe el sa il impresioneze.
  • Urmatorul pas excat asta inseamna, sa iti faca pe plac, sa gaseasca cum sa te faca sa zambesti. Isi doreste sa fie dorit, sa te indragostesti de el. Pentru ca dupa un astfel de moment iti dovedeste masculinitate, isi arata aptitudinile. Un mic joc care ii arata din nou cine este vanatorul si cine este vanat.
  • Nu in ultimul rand decizia simte ca o ia tot el, in ideea ca va decide in masura se apropie de idealul sau de femeie. Va fi si momentul in care se indragosteste si el, in care isi marturiseste iubirea si isi traieste povestea de dragoste.

Diferenta intre mentalitatea unei femei si a unui barbat este una clara: daca ele cred ca deja se infiripa ceva ei abia ce isi oun la bataie arsenalul. Daca ele s-au indragostit deja pentru ei incepe aventura si dilema, daca merita sau nu sa intre in acea relatie in adevaratul sens al cuvantului. Cuceresc mereu si tocmai acesta este farmecul, sa gaseasca mereu ceva nou de cucerit insa la aceeasi persoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *