Miss World este cel mai vechi concurs de frumusete din lume dar care continua sa fie la fel de iubit si in ziua de azi. Din cauza faptului ca este unul din cele mai mari si cele mai importante evenimentle ale anului, obtine o atentie de neinchipuit. Este un eveniment de prestigiu, asteptat de foarte multi oameni in fiecare an. Cu toate acestea, pun pariu ca nu stii toate secretele ce tin de concursul Miss World

Lucruri despre Miss World

Concursul are unele momente destul de socante. De-a lungul istoriei, este singurul concurs din lume care are doi castigatorii detronati. Un astfel de moment socant a avut loc in 1974, cand Helen Morgan a fost denumita Miss World, insa la numai 4 zile s-a descoperit ca aceasta era un copil. Urmatoarea actiune de acest gen a avut loc in 1980- cand Miss World a fost castigat de Gabriella Brum, in acest caz castigatoarea fiind cea care a dorit sa renunte la coroana din cauza ca iubitul sau nu era de acord.

Lasand la o parte lucrurile triste, se pare ca Venezuela detine cele mai multe castiguri Miss World, inregistrand un total de sase castiguri. A incept sa castige coroana in 1955, dupa care in 1981, 1984, 1991, 1995 si 2011. Castigatoarele, in ordine cronologica sunt: Susana Duijm, Pilin Leon, Astrid Herrera, Ninibeth Leal, Jacqueline Aguilera si Ivian Sarcos.

Cea mai batrana Miss World a fost Aneta Kreglicka din Polonia, care a castigat titlul in anul 1989 si avea varsta de 24 de ani. Cea mai tanara castigatoare a fost Wilnelia Merced din Puerto Rico, care a castigat titlul in 1975 si avea varsta de 18 ani.

Cu toate acestea, Originea concursului Miss World este foarte interesanta, din moment ce a fost planuita pentru a fi un eveniment anual. In ideea de a onora costumele de baie introduse la acea vreme, a luat nastere si acest eveniment. Initial, a inceput ca un concurs de costume de baie in 1951 Festive Bikini Contest, insa media a stabilit ca ar trebui sa se numeasca Miss World.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *