Perioada de vara este un adevarat chin din anumite puncte de vedere. Asta pentru ca temperaturile foarte ridicate dau batai de cap, pentru ca nu este atat de usor sa rezisti si unde mai pui ca in fiecare zi ai treaba, munca de birou sau de orice fel. Modul in care te imbraci este si modul in care iti exprimi senzualitatea, personalitatea. Te vei simti insa „incoltita” sau limitata pentru ca nu poti purta orice, oricand. Insa colantii sunt adorabili!

De ce iubesc femeile colantii

Ar trebui sa amintim si de ce iubesc si barbatii colantii caci formele apetisante se contureaza intr-o pereche de colanti si clar ofera o imagine seducatoare. Gama de colanti femei este variata asa ca ai de unde alege, pe marimi si design atragator care sa ti se potriveasca. 

Revenind la alegerea colantilor si care iti sunt avantajele este de amintit ca reprezinta o alternativa a clasicilor blugi si pantaloni de tot soiul. Sunt comozi si iti permit flexibilitate spre deosebire de alte tinute. Sunt cei in care poti sa faci miscare in aer liber, sport, cei in care te poti duce la shopping si situatiile pot continua ca si exemple edificatoare. Spre deosebire de alte tinute in colanti te simti ca si libera cand miscarile tale nu sunt limitate si desi de o linie stramta pe corp acestia nu impun o stare fixa si o senzatie pe masura.

O femeie se simte sigura pe ea cand poarta colanti pentru ca stie de marele sau avantaj de a-si etala formele sale insa fara a risca sa cada in penibil si intr-o panta unde ce e prea mult strica. Practic alegi sa iti arati silueta desi concret nu te dezgolesti prea mult purtandu-i.

Iar cand vine vorba de stiluri poti fi cea clasica sau cea nebunatica, alegand o pereche de colanti care sa se potriveasca oricarui moment al zilei. Asa se face ca unii sunt simpli, eleganti chiar, altii cu imprimeu care atrage toate privirile. De departe insa cea mai surprinzatoare aparitie o reprezinta stilul colantilor cu dantela neagra care au in parte de sus o acoperire 100% cu material negru insa dezvelesc picioarele si le imbraca doar intr-o dantela atat de rapitoare.

Sunt suficiente motive pentru care colantii sunt de dorit, de ales si de purtat cu drag. Si la intreaga lista se adauga si un pret accesibil care sa ii faca si mai populari. Poarta-i cu incredere si arata puterea feminina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *