stailer

Cel mai probabil ai fost deja în interiorul unui salon și ai optat pentru un serviciu de înfrumusețare. În cazul în care salonul nu a fost cel mai frecventat loc de către tine și nu știi cum să îl alegi pe cel mai bun, ai la dispoziție o platformă și o aplicație. Ambele căi îți oferă șansa de a găsi salonul sau hairstylistul care se pliază mai bine pe nevoile tale. Descoperă o nouă aplicație pentru programări la salon!

Pentru toate persoanele care își doresc să aibă parte de unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare, s-a lansat aplicația și platforma Stailer pentru programari la salon. Aplicația se poate descărca pe telefon sau tabletă, în timp ce platforma poate fi utilizată de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet. 

Vei putea selecta serviciul de care ai nevoie, urmat de locația cea mai apropiată, ora și data la care dorești programarea, cât și genul tău. Ai la dispoziție următoarele servicii de înfrumusețare pentru femei: tuns, coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, machiaj, pensat, cosmetică, epilare definitivă și periodică, masaj, remodelare corporală, servicii pentru gene și sprâncene.

Nici bărbații nu sunt lăsați mai prejos decât doamnele. Pentru domni sunt disponibile servicii de tuns, aranjat, pensat, servicii pentru barbă, manichiură și pedichiură, cosmetică și masaj pentru bărbați, tratamente pentru păr, epilare periodică și definitivă.

Descoperă o nouă aplicație pentru programări la salon

Aplicația este o modalitate excelentă pentru a te programa la salon. Aceasta îți permite să anulezi programări, să le repeți, să setezi remindere, să descoperi saloane din apropiere prin harta interactivă, să efectuezi programări pentru tine sau o altă persoană. Este foarte simplu să beneficiezi de această aplicație, fiind disponibilă pe App Store, App Gallery și Google Play. O poți descărca pe telefon sau pe tabletă. 

Stailer aduce numeroase avantaje prin intermediul acestei platforme, primul fiind economisirea timpului. Poți să te programezi direct de pe telefon, mult mai repede decât să aștepți minute în șir în trafic sau pe stradă până ajungi la recepție. Deși apelarea telefonică a salonului este o modalitate simplă, accesarea salonului online este mai rapidă decât cea telefonică. Vezi si aici cum poți efectua repede și simplu o programare la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta. 

41 de orașe în care este disponibilă aplicația și platforma

Aplicația și platforma pot fi accesate de oriunde din țară, însă saloanele care și-au înscris afacerea pe platformă se întind în 41 de orașe. Este vorba despre unele dintre cele mai importante zone ale României precum București, Iași, Cluj Napoca, Alba Iulia, Bacău, Suceava, Timișoara, Oradea, Tulcea, Satu Mare sau Sibiu, cât și de alte orașe. 

Pe platforma stailer.ro ai posibilitatea de a găsi salonul dorit prin navigarea după orașe. Caută orașul în partea de jos a primei pagini și vei descoperi toate saloanele și hairstyliștii doar din orașul respectiv. În acest fel, îți va fi mult mai simplu să rezervi locul, având doar centrele de înfrumusețare din zona ta.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *