Nu suntem fericiti pentru ca nu vedem fericirea si pentru ca nu realizam ca este langa noi. Nu suntem fericiti pentru ca ignoram lucrurile marunte si uitam de ceea ce candva ne doream cu ardoare. Din sirul de aspecte ce ne pot influenta, din sirul de aspecte despre fericire ale celor din Hawaii invatam sa ne bucuram mai intai de noi si apoi de ceea ce ne inconjoara:

  1. Fii tu si nu ceea ce altii si-ar dori sa fii. Fii tu implinit cu tine si nu astepta ca altii sa iti contureze existenta. Traieste prezentul si numai prezentul.
  2. Iubirea este esenta vietii pana la urma astfel ca ar trebui sa accepti si sa imbratisezi iubirea pura sub orice forma ar fi ea.
  3. Tot ce pare mic este considerat fara valoare insa vei fi surprins sa afli ca lucrurile nu sunt chiar asa. Sa luam exemplul celor din Hawaii care se delecteaza cu privelistea de vis si care se relaxeaza pe veranda casei, modesta insa nici ca mai conteaza asta.
  4. Recunostinta este si ea importanta caci sa nu uitam ca trebuie sa imbratisam cu drag ceea ce avem. Cand iti vei da seama ca ai mai multe decat crezi, ca nu numai partea materiala conteaza vei realiza ca ai pentru ce sa fii bucuros in viata.
  5. Sa nu ai asteptari si nu pentru a nu fi dezamagit ci pentru ca ceea ce poti face sta in puterea ta si nu intr-o minune.
  6. Nu esti un om slab daca ceri ajutor, daca trebuie sa iti cauti un sprijin in altcineva.

Bucura-te de viata. Vei spune ca tu nu traiesti in Hawaii insa sa nu uitam ca nicaieri in lume viata nu este roz insa doar daca nu o vei face tu de asa natura. Fii tu cel care isi dicteaza cursul vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *