Cine nu iubește să meargă să se relaxeze la saloanele de beauty? Eu mă aflu printre acele persoane, iar de când mi-am descoperit propriul meu stilist profesionist cu platforma Stailer, sunt mai încântată ca oricând. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere.

Ce beneficii mi-a adus Stailer

În primul rând mi-am eficientizat timpul cu privire la căutarea unui profesionist pentru nevoile pe care le aveam. De ceva timp nu mai eram mulțumită de tenul meu. Încercasem destul de multe produse de curățare și beauty, însă fără prea multe rezultate. Însă, problema nu era la produse, ci la mine. Nu alegeam ceea ce trebuia, în funcție de tipologia tenului meu și evident că nu erau rezultate bune.

Având un ten gras, cu porii deschiși (am aflat de curând de când m-am programat cu Stailer la un salon de beauty), trebuia să folosesc produse specifice tenului meu. Punctele negre erau o altă problemă cu care mă confruntam și deși aveam un ritual de îngrijire zilnic al tenului, era în zadar. În plus, fiecare oglindă pe care o vedeam, era a mea, iar după 10 minute de stors coșuri, fața mea arăta ca un pământ proaspăt arat, plin de denivelări.

Aflasem de Stailer de curând de la o prietenă, care era mega fericită că în sfârșit a găsit un stilist care să o vopsească așa cum voia ea. Mi-a dat detalii despre experiența sa la salon și mi-a spus că pe Stailer poți să vezi aici lista saloanelor de infrumusetare din Iasi. Evident că m-am programat și eu pentru un tratament facial pentru că asta era problema mea.

Tonicul, secretul unui ten curat

De cum am ajuns la salon, a fost dragoste la prima vedere. Mi-am dat seama că voi fi pe mâna unor profesioniști de cum a intrat pe ușă. Salonul era foarte curat, cu un design foarte plăcut, iar stiliștii de acolo m-au întâmpinat cu o energie foarte bună și cu o cafea.

M-am plâns de problema mea și am rămas uimită când cosmeticianul a zâmbit foarte calm și m-a întrebat ce produse de beauty folosesc. I-am răspuns, iar întrebarea lui a fost unde este tonicul din ritualul meu de îngrijire și dacă știu tipologia tenului meu. Spre rușinea mea i-am spus că nu folosesc tonic pentru că nu vad rolul lui și că nu îmi știu tipologia tenului.

Atunci mi-a explicat pas cu pas ce tip de ten am, ce e bine să folosesc și ce nu și de ce tonicul este secretul îndepărtării excesului de sebum. Practic, pentru tenul meu nu aveam nevoie decât de 3 produse eficiente. Un demachiant, un tonic și o cremă care balansează tenul.

Mi-a recomandat de unde pot să-mi iau acest set de produse, fiind și din plante naturale și să încep să îl folosesc numaidecât. Ceea ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul că aceste produse nu se găseau în acel salon și nu a încercat să îmi vândă ceva din gama lor de produse, pentru că de regulă cam asta se întâmplă la unele saloane.

Ori un cosmetician să spună anumite secrete pe care să le aplici acasă, asta ar însemna să își fure singur pâinea de la gură, pentru că toată lumea ar face tratamentele acasă. Așadar, cu ajutorul platformei Stailer mi-am găsit cosmeticianul de care aveam nevoie de atâta timp. Serviciile sunt multe, iar cu Stailer poți să-ți faci o programare la salonul Golden Times sau orice alt salon ți se potrivește.

Tenul meu, aproape impecabil și m-am ales cu un stilist pe viață

După aproximativ 3 săptămâni, tenul meu este aproape perfect. Am eliminat zecile de produse pe care le aveam pe polița din baie și acum folosesc doar ceea ce mi-a spus cosmeticianul. Mai mult decât atât, am învățat și cum să le aplic și ce masaj facial să-mi fac, pentru că rezultatele bune țin și de o tehnică anume.

În plus, am aflat că un fond de ten de calitate, are rolul de a proteja tenul de impurități și cu cât este mai natural cu atât mai bine. Mâine am din nou o programare cu Stailer la același profesionist și abia aștept să merg să îi arăt rezultatele și să mă răsfăț din nou.

Date de contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *