Poate o să te întrebi de ce să nu-l păstrezi pe cel de înainte care se pricepea la toate și te tundea sau aranja așa cum doreai tu.

Nu prea mai ai cum să îți păstrezi propriul stilist, pentru că de cele mai multe ori, mai ales în perioada aglomerată când este sezonul petrecerilor, este foarte aglomerat și nu îți găsești un loc liber când ai tu nevoie ci atunci când poate el, respectiv cam peste 2 săptămâni. Nu poți să stai netuns până atunci, mai ales dacă și tu trebuie să mergi la o petrecere.

Așa că, din zecile de telefoane pe care le-ai dat la saloane, ai găsit într-un final un loc liber, însă nu ești deloc mulțumit de rezultate.

Servicii de calitate la saloane de specialitate

Atunci când mergi la un salon de beauty îți dorești să ai parte de servicii calitative, de un vibe bun și de un profesionist care se pliază pe nevoile și cerințele tale.

De multe ori însă nu prea se întâmplă acest lucru pentru că, mai ales în perioada aglomerată, efectiv sunt dați peste cap din cauza celor care întârzie la programare, cei care nu anunță din timp că nu mai ajung, astfel că sunt nevoiți să accelereze munca și să îți ofere serviciile cerute în timp util. Nu mai punem faptul că folosește o mână să te tundă și cu cealaltă ține telefonul la ureche, vorbind cu cei care doresc o programare. Este destul de obositor și pentru ei, iar la un moment dat clachează.

De aceea ar avea nevoie de Stailer pentru o mai bună organizare și eficientizare. Poți da click aici pentru alte detalii.

Cu Stailer te programezi după cum ai tu timp

Atât acei clienți dezamăgiți de serviciile primite cât și oamenii de business din acest domeniu de beauty, pot salva anumite situații cu ajutorul platformei online, Stailer.

Fiind o platformă care te programează doar online, atât personalul din saloane cât și clienții își vor eficientiza timpul, nemaifiind stresați.

În plus, te poți programa la un salon de beauty la orice oră din zi sau din noapte, fără a mai deranja stilistul.

Astfel că te poți organiza și tu mult mai ușor, îți poți alege tot tu ziua și ora la care vrei să te programezi, astfel încât stilistul tău nu va mai trebui să vorbească la telefon în timp ce tunde sau machiază.

Gama de servicii oferite de Stailer este foarte largă și se pot programa la un salon atât femeile cât și bărbații. Spre exemplu, poți vedea servicii de cosmetica la One Beauty Concept și te poți programa cu prietena ta, pentru că salonul se adresează atât femeilor cât și bărbaților.

Așadar, cu platforma online Stailer îți poți găsi propriul stilist mult mai ușor și mai simplu la doar câteva click-uri distanță.

Pentru mai multe informații sau programări, accesați site-ul www.stailer.ro sau trimiteți un e-mail la adresa support@stailer.ro în caz de orice nelămurire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *