Dur, dar adevarat, fiecare in parte are un pret. Poate nu platit concret in moneda insa sub orice forma posibila. Asta ar putea insemna si un compromis cand vine vorba de a accepta varii situatii. O viata fara compromis este o viata libera insa cu dragostea nu te pui. Fara sa iti faci teste stupide sau pana sa auzi de la orice alta persoana din exterior care iti spune ca poate exista o problema intre voi de va certati mai mereu. Ai nevoie doar de o „analiza” proprie.

  1. Lipsa de emotii pozitive. Cand incepi sa vezi numai defectele nu mai ai timp sa vezi partile bune din el. Emotiile negative acumulate nu au cum sa faca bine intr-o relatie. Nimic nu este ca la inceput insa exista si aspecte pe care ti le induci. Relatia o construiesti si vine de ambele parti. Fie bine fie rau trebuie sa existe un interes de a merge mai departe. E ca si cand intervine muncitorul de tip „Dorel”, cand unul munceste si altul nu, privind in zare sa treaca vremea.
  2. Nemultumirea. Nu este nimeni perfect insa nici de o imperfectiune aparte. Asta face ca nemultumirea intr-un lung sir sa fie un punct de cotitura. Poate ca este timpul sa iti dai seama de ce esti in aceasta relatie, cum, de ce si pentru ce. Asteptarile vin pe termen lung astfel ca sa ajungi acolo unde iti propui nu poti cand acel ceva te trage inapoi.
  3. Certuri frecvente. Se spune ca fara cearta nu se poate caci asa iti condimentezi viata. Insa nici prea mult nu face bine decat daca este vorba de o cearta, de o discutie constructiva.

Nimeni nu iti va ghida viata. Nimeni nu iti va spune ce si cum caci nu exista o regula a vietii. Doar orgolii si dorinte ce se impartasesc si sa se gasesc pe aceeasi lungime de unda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *