Stailer este o inovație în materie de programări hair & beauty. Cei ce au creat această platformă s-au gândit atât la clienți, cât și la stiliști. Între ei există o barieră a comunicării și realizării unei programări în mod eficient pentru ambele părți. Clienții de obicei știu câțiva stiliști la care merg de ani de zile, însă nu mereu îi găsesc disponibili pentru un serviciu când vor ei. Iar stiliștii uneori rămâneau cu locuri libere în agendă când cineva anula, locuri ce puteau fi ocupate rapid de alți doritori, dar care nu știau de ele. De aceea, Stailer a fost inventat pentru a rezolva toate aceste probleme.

Motive pentru care trebuie să treci și tu pe Stailer

În primul rând Stailer este gratuit, simplu de utilizat, rapid și eficient. Este un mod mult mai flexibil de a-ți face programări la salon decât prin tradiționalul căutat pe Google și sunat în stânga și-n dreapta. Cu doar câteva click-uri, selectând filtrele de interes precum locația, genul, ora, data și serviciul dorit, platforma îți arată în câteva clipe toți stiliștii din oraș care te pot primi. Aici sunt înscrise saloane profesionale din orașele Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București și cât de curând și altele.

În al doilea rând platforma îți aduce numai beneficii. Pe lângă faptul că economisești timpul tău prețios, nici nu-ți mai faci nervi când primești numai răspunsuri negative și nu mai trebuie să îți compromiți momentul de răsfăț așteptând zile întregi dacă tu îl vrei azi. Stailer poate fi utilizat atât de către femei, cât și de către bărbați. Dacă vrei să afli mai multe detalii, intra aici.

Ce alte avantaje ai dacă utilizezi Stailer

Nu ai nevoie neapărat de un cont client pentru a face o programare rapidă, însă el vine cu mai multe beneficii. Stailer îți menține toate programările organizate. Ai șansa să îți faci o transformare completă, din cap până în picioare, într-o singură săptămână dacă ai câte o oră pe zi disponibilă. Agenda acestei platforme este ușor de înțeles de către oricine. Contul te ajută să îți setezi chiar și remindere pentru a nu uita la ce ora trebuie să fii la salon.

Fiecare stilist în parte vine însoțit de detalii esențiale precum prețul unei lucrări, locația prin Google Maps și poze atât ale salonului cât și cu lucrările realizate de echipă. Stiliștii din lumea Stailer fac traininguri constante, fiindcă știu că nu e loc de stagnare într-o lume ce se schimbă cât ai clipi. Ei fac cursuri de specialitate pentru a învăța noile tehnici hair & beauty, pentru ca cei care le trec pragul să iasă de acolo mereu satisfăcuți.

Stailer va deveni noua metodă de a-ți face o programare rapidă, când vrei tu. Nu mai trebuie să te pliezi tu pe disponibilitatea unui stilist, ci îi găsești pe cei ce te primesc oricând. Intră pe www.stailer.ro să descoperi mai multe. Pentru alte detalii poți scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *