Cadourile pentru botezurile fetitelor si ale baieteilor includ o varietate de idei de daruri de oferit parintilor celor mici pentru utilizarea lor in cadrul cresterii copiilor. In afara de acele daruri si surprize traditionale pe care toata lumea le cunoaste, am venit cu si mai multe idei stralucite de pus in aplicare in cazul unui botez in familie.

Darurile de la botez trebuie sa fie speciale si alese cu mare grija pentru aceasta ocazie, mai ales in functie de genul copilului care este crestinat, dar si bazat pe alte criterii. Cadouri pentru cei mici ca hainutele si Biblia sunt printre cele mai bune lucruri de oferit la un botez. Oricum, pe langa aceste idei deja cunoscute, exista si mai multe variante din care poti alege, printre care si angajarea de ursitoare care sa le ofere invitatilor si parintilor un adevarat moment unic.

Trusouri de imbracaminte pentru cei mici

In ziua de azi multe s-au schimbat si s-au si modernizat, printre acestea aflandu-se si cadourile inedite pentru petrecerile de botez a baietilor si fetelor din toata lumea. Hainutele, trusourile speciale pentru fete sau baieti, sunt cele mai practice idei de cadouri care pot fi facute la o asemenea celebrare. Acestea vor trebui sa fie asortate si alese in functie de genul copilului, de dimensiunile acestuia, dar si de stilul de viata al parintilor.

Tort de scutece

O idee moderna si destul de noua in lumea botezurilor de lux din lume este si supriza venita din partea unui tort de scutece pentru cei mici. Un scutec sau un pampers este ceva de care orice parinte cu copil mic are nevoie in permanenta pana la varsta de, sa zicem, vreo doi sau trei ani.

Chiar daca la botezuri se ofera si scutece in ambalajele lor obisnuite fara a fi prezentate in alta forma, sub forma unui tort de scutece parintii celui mic vor avea parte si de o surpriza inedita, dar si de lucrurile esentiale pentru cresterea si intretinerea unui copil mic.

Cosuri de bunatati

Aceste cosuri de produse si de jucarii este una dintre cele mai bune modalitati prin care poti sa multumesti pe toata lumea si sa oferi ceva placut drept cadou familiei celui mic. Daca stam si ne gandim mai bine, un cos cu produse poate fi prezentat drept cadou si in cadrul altor ocazii pentru ca se preteaza oricand, in functie de evenimentul in cauza si de specificul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *