Nu stiu de ce, insa atunci cand iubesti totul prinde alt gust, alta culoare si alta aroma. La fel se intampla si in ceea ce priveste mancarea pe care indragostitii o consuma, dar mai ales deseturile pe baza de arome dintre cele mai ciudate care se transforma in adevarate afrodisiace pentru cei pasionali si iubitori. Astfel incat, urmatoarele deserturi inghetate sunt ideale mai ales pentru cei care se iubesc si vor sa guste ceva mai special, la fel ca si relatia lor de iubire.

Inghetata de levantica

Producatorii francezi de inghetata se axeaza mai mult pe aromele si gusturile locale in ceea ce priveste deserturile inghetate, ceea ce presupune folosirea unei multimi de flori: trandafir, violete, maci, rozamarin, cimbru etc. Una dintre cele mai obisnuite flori din care se face si cu care se aromatizeaza inghetata in Franta este levantica, care ofera un gust subtil, delicat chiar.

Inghetata de lemn negru

Inghetata de lemn negru nu este atat de neobisnuita, insa am adaugat-o pe aceasta lista mai mult datorita culorii sale negre. Fosselman’s, un binecunoscut magazin de inghetata din Los Angeles, este locul din care poti cumpara aceasta aroma de inghetata cu un aspect foarte agresiv. Gura si limba ta se va pata de negru pentru tot restul zilei, insa doar in octombrie cand aceasta aroma speciala este disponibila.

Inghetata din tipar

Tiparul este o delicatesa pe timp de vara in Japonia, ceea ce probabil explica ideea producatorului local de inghetata Futaba sa foloseasca aroma pestelui pentru a crea o inghetata. In mod surprinzator, aroma suava este oarecum gustoasa, chiar daca gandul ca ceea ce mananci nu este chiar atat de gustos.

Inghetata french toast

Multe persoane isi pun inghetata pe painea lor prajita (french toast), asadar de ce nu am pune chiar painea prajita intr-o inghetata? Producatorul  de inghetata „Baskin and Robbins” a transformat aceasta idee in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *