Nu, nu este vorba despre un baietel pe care l-am fi cunoscut la o varsta frageda atunci cand eram la gradinita sau in scoala generala si nici nu este vorba despre tatal nostru, care, cum se spune, este primul barbat iubit din viata unei fetite. Este vorba in schimb de pantofii si incaltamintea de tot felul pe care orice femeie ar trebui sa o detina in dulapul de pantofi sau pe rafturi separate in dressing.

De cate perechi de papuci are nevoie o femeie ca sa fie multumita, fericita si sa se linisteasca odata pentru totdeauna? De un numar infinit de tipuri de incaltaminte pentru ca niciodata nu ne va ajunge, insa daca este vorba despre pantofi am putea sa ne limitam la un anumit numar de tipuri de papuci pe care orice femeie ar trebui sa-i detina.

Am facut o lista de cateva tipuri de incaltaminte pe care fiecare dintre noi ar trebui sa si-l cumpere, de vreme ce este potrivit pentru fiecare dintre situatiile de zi cu zi prin care trecem si care este diferita. Acesti papuci sunt suficient de versatili pentru a fi purtati intr-o sumedenie de situatii si la diferite tinute, si mai mult de atat te vro tine pentru mai mult de un an.

Balerinii. Fiecare femeie ar trebui sa aiba acasa cel putin doua perechi de balerini. De ce? Pentru ca acestia nu numai ca sunt foarte feminini si foarte eleganti uneori, dar poti fi purtati cu o serie intreaga de tinute si mai mult decat atat chiar, sunt si foarte comozi si poti rezista ore in sir incaltata cu ei.

Sunt de asemenea foarte ok de purtat in timpul zilei dar si in timpul noptii. Daca ai de gand sa iti cumperi niste balerini pentru garderoba ta, opteaza pentru modele si culori versatile cum ar fi negru, roz sau portocaliu ori maro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *