Tu te agiti sa iti explici ce nu iti place, care iti sunt problemele si ce vezi tu rau in relatie in timp ce el iti spune sec ca nu mai esti tu. Ce-i drept rimelul ce incepe sa iti lase urme sub ochi cand treci de la disperare la plans, la emotii si tensiune iti strica chipul. Iti adancesti ridurile, te macini si faci in fel si chip pentru ca el sa iti resproseze ca ti-ai pierdut eleganta. E clar, iubitele disperate nu sunt pe placul barbatilor.

Pe cat de usor este sa iti intre la inima pe atat de usor va fi sa ajungi intr-o disperare care nu ii va placea. Dar totul incepe cu identitatea ce nu trebuie sa ti-o pierzi chiar daca vei avea o relatie. Incepe cu stapanirea de sine pe parcursul relatiei astfel ca cel mai bun sfat este sa nu uiti de tine si sa continui sa iti faci planuri. Relatia nu trebuie sa iti inlocuiasca vechea viata ci sa iti aduca ceva nou.

Nu alimenta furia ci controleaza-o. Nu o colecta ci canalizeaza-ti energia pe altceva. De fapt se aplica pentru orice, mai ales cand vine vorba de o cearta. Tonul calm va insemna sa te faci inteleasa. Barbatilor nu le place sa le subminezi autoritatea si cuvantul greu de barbat, orgoliul lor masculin atins de o cearta ca cea a mamei.

Nu dramatiza. Nu traiesti o telenovela desi de multe ori viata bate filmul. Lucrurile se intampla cu un scop la un anumit timp. Si daca e sa nu mearga nu trebuie sa te transformi la propriu, dar mai ales sa devii un pres in fata lui. In plus, barbatul plictisit va parasi pe cea la care nu mai vede nimic de cucerit. Nu asta iti doresti…

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *