Trebuie sa saruti cateva broaste inainte de a-l intalni pe Fat Frumos. Asta este zicala si pe bune, chiar asa si este. Sunt sigura ca ai auzit aceasta vorba de mai multe ori pana acum. Daca ai avut parte de cateva intalniri nereusite si daca te simti putin debusolata, ar trebui sa te uiti cu siguranta  la unele lucruri frumoase care vin din acele intalniri proaste, care te vor ajuta sa iti cresti increderea in tine si stima.

Este extrem de dificil  sa iti gasesti barbatul viselor tale  de la prima intalnire, insa nu ar trebui sa renunti niciodata daca vei avea parte si de cateva intalniri rele. Uite cateva lucruri bune care pot reiesi din intalnirile proaste.

Povestiri amuzante

Unul dintre cele mai bune lucruri in legatura cu intalnirile nereusite este faptul ca acestea pot sa te aprovizioneze cu povesti foarte amuzante de povestit prietenilor tai. Simte-te libera sa le spui colegilor de la munca si vei avea pate de o atmosfera foarte relaxata mai apoi la birou, mai ales legat de cat de rau a decurs acea intalnire.

Rasul te va ajuta sa te simti mai bine, plus ca multora dintre noi nins-au intamplat asemenea lucruri mai putin frumoase! Cu cat mai tragica a fost intalnirea ta, cu atat mai suculenta povestea de relatat.

Repetitia

Pentru cele mai multe fete, o prima intalnire poate fi foarte descurajatoare, infricosatoare si plina de nervi. Barbatul tau de vis sta in fata ta si tu esti plina de entuziasm si esti complet incapabila de a spune un singur cuvintel. Un alt lucru grozavlegat de intalnirile proaste este ca acea intalnire iti permite sa repeti aptitudinile tale de cucerire a perechii potrivite. Dupa o serie de intalniri nereusite si putina repetitie, vei fi mult mai increzatoare in sine si pozitiva in cadrul urmatoarei tale intalniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *