Experienta mea la salonul Artemis a fost una inedita si foarte placuta. Navigand pe internet, am cautat pe un browser fete salon masaj erotic. Eram curios sa incerc ceva nou, sa vad cum este, iar pentru asta trebuia sa ma documentez pentru a vedea ce ofera diferite saloane. Asa am descoperit salonul Artemis, locul in care mi s-a creat o adevarata sarbatoare a sexului si a erotismului printr-un simplu masaj. Dintre aceste fete, Ariana mi-a atras atentia in mod special, iar ea a fost cea care mi-a oferit o ora de neuitat, o ora in care nu am simtit ca imi irosesc viata. Chiar mai mult, imi voi aminti mereu aceasta ora ca un moment in care am cunoscut senzualitatea unei femei la cele mai inalte culmi.

Ariana a avut un mod de abordare total diferit, daruindu-mi pentru prima data un pahar de vin. Savurand vinul, simteam parfumul lumanarilor pe care ea le-a pregatit pentru mine si al uleiurilor aromate cu care urma sa ma maseze. In momentul in care m-am simtit pregatit, aceasta si-a lasat mainile sa alunece senzual pe trupul meu, fara sa creeze frictiuni. Mirosurile din jur create de Ariana au facut in asa fel incat excitatia sa fie mai mare, pentru ca parfumurile ei contineau substante ce mimau mirosul hormonilor sexuali umani si a feromonilor. Astfel, ea mi-a explorat toate zonele erogene si sensibile prin atingeri suave si delicate.

Incarcatura sexuala a devenit si mai puternica in momentul in care aceasta s-a lasat usor peste spatele meu, fara a purta nimic pe partea de sus. A fost un masaj erotic topless, deoarece pentru asta venisem la salon. Insa, Ariana punea atata pasiune in atingeri, incat m-a dus in paradis si fara sa fie nevoita sa isi dea sutienul jos. Totusi, in momentul in care am vazut formele sale in timp ce ma masa usor peste tot am simtit cum energia mea sexuala a ajuns la capatul placerii. Ce pot spune, Ariana mi-a oferit un masaj erotic care a insemnat mai mult decat multe experiente sexuale in sine pe care le-am avut. Mainile sale usoare si degetele sale magice au reusit sa elibereze din mine toate terminatiile nervoase, relaxandu-ma intr-un mod total.

Recomand cu mare placere salonul Artemis, pentru ca maseuzele de aici sunt fete deosebite, cu calitati frumoase si care sunt capabile sa ofere momente de placere de neuitat, in care orice barbat poate descoperi noi experiente sexuale, nebanuite pana atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *