Ajunsi la un punct in care viata in doi este ceea ce caracterizeaza traiul sunt multi cei care incep sa creada ca sunt sub papuc. Este o vorba celebra care spune ca menirea femeilor tocmai asta este. Nimic mai fals caci totul se refera la instincul matern pe care femeile il au si il dezvolta mai mult insa pentru faptul ca multi accepta asta nu inseamna ca a trai in doi se rezuma la asta.

Din sirul de mituri despre viata in doi se numara:

  • Se crede ca femeile bine pregatite, cu studii superioare nu au la fel de multe sanse sa se casatoreasca. Cu toate acestea studiile arata total opusul. Daca varsta la care se casatoresc este mai mare in general tocmai pentru ca prefera sa aiba grija de investitia in propriile studii asta nu inseamna ca nu au sanse sa se casatoreasca.
  • Pentru cei care cred ca o casnicie se intretine cu romantism si cu putin noroc de a avea alaturi acea persoana care sa creada acelasi lucru gandirea este una total gresita. De fapt ca si intr-o relatie, pentru ca totul sa mearga bine este nevoie de devotament si implicare a ambelor parti.
  • Violenta domestica este mai accentuata in randul celor casatoriti decat in randul celor singuri. De fapt cine s-ar casatori cu cel care are astfel de tendinte? Asta face ca acest mit sa fie spulberat, mai ales in randul femeilor moderne care nu mai accepta compromisuri doar de dragul lumii.
  • Dupa un cumul de factori se ajunge la concluzia ca oamenii  nu mai traiesc fericiti pana la adanci batraneti. De fapt anii de casatorie nici nu mai sunt aceeasi tocmai pentru ca varsta la care se casatoresc oamenii in zilele  noastre este una mai  inaintata ca in trecut.

Si lista continua insa ce trebuie sa stim este ca nu ne vom face viata dupa ce se spune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *