Nu putem opri timpul in loc insa putem sa facem ca acesta sa fie trai la adevarata sa valoare. Putem face ca acele clipe unice sa fie retraite cu drag prin imaginile mai mult decat expresive. Si cand totul vine pe fondul unui eveniment deosebit este de la sine inteles ca albumul cu poze nunti este apreciat la cote inalte.

Amintirea vietii tale

Traditional vorbind nunta este acel moment marcant din viata cand o noua etapa este indeplinita, atinsa. Din punct de vedere emotional nici ca mai sunt cuvinte suficiente pentru a descrie ceea ce simte mirele si mireasa, cand fericirea suprema este clipa traita. Una peste alta in simbolistica si nu numai momentul nuntii este trai ca atare, intens si fara regrete. Insa si peste ani cand a admira cu drag pozele de la nunta sa iti amintesti de ceea ce s-a intamplat este misiunea pe termen lung ce o atribui unui fotograf.

Se crede pana la urma ca acele poze de nunta nu sunt pentru placerea de moment. Pana la urma nu vei trai pentru ele, nu vei avea ca tel realizarea fotografiilor tocmai cand tu iti construiesti de fapt amintirile. Insa pe viitor sunt singurele ramasite de la acest eveniment, sunt singurele care inca mai spun povestea acea lina ca din basme, exact asa cum s-a intamplat.

Fara sa subestimezi puterea expresiva a fotografiilor acestea sunt o poveste spusa fara cuvinte, fara sunete. Insa nu degeaba se spune ca o fotografie poate valora cat o mie de cuvinte. Si asta va veni din farmecul mirilor, din modul unic in care acestia decid sa isi traiasca visul nuntii insa mai cu seama tine de alegerea fotografului. Sa ne gandim ca ceea ce alegi te va „urmari” pentru totdeauna nu trai in regrete si mizeaza ca pozele de nunta sa fie unice si creative. Asta va aduce un plus de respect ce il atribui atat evenimentului in sine cat si posturii unice in care te vei gasi, de a fi mire si mireasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *