Barbatii sunt destul de masculini si cu greu iti pot da seama ce este in capul femeilor, uneori neintelegand nici ce este cu ei bine. Insa, in legatura cu femeile, barbatii se incurca si mai mult de atat, neintelagand anumite lucruri pe care femeile obisnuiesc sa le faca de obicei. De acea, in cele ce urmeaza, va voi descrie o parte dintre nelamuririle barbatilor referitor la femei in general, astfel incat majoritatea barbatilor sa fie multumiti cu un raspuns si poate si unele femei care se confrunta mai greu cu statutul lor de femei.

Pantofii cu tocuri

Cum pot femeile sa umble pe asemenea tipuri de tocuri inalte si subtiri incat iti vine rau doar cand te uiti la cum arata, la ce inaltime se afla deasupra pamantului, de fapt. Cum pot femeile sa mearga pe asemenea tocuri fara sa-si rupa picioarele, sa-si scranteasca gleznele? Barbatii nu au, pur si simplu, gratia de a merge de ici pana colo incaltati cu asa ceva, nici macar atunci cand fac un travesti. Deh, femeile sunt femei.

Incaltamintea in general

Barbatii nu au decat cateva perechi de pantofi sport si pantofi eleganti pe acre ii poarta cel mai des, si pana cand se uzeaza de tot, nu ca femeile. Acestia, deci, nu inteleg numaruul mare de perechi de pantofi si de papuci, in generla, de tot felul, pe care femeile il poseda si in plcu pe care si-l mai cumpara de fiecare data cand au ocazia. Binenteles, exista si barbati care au mai multe perechi de papuci in dulap, dar acestia sunt exceptia, si probabil ca acei barbati inteleg si nevoia femeilor de a avea si de a-si cumpara atata pantogi.

Mersul la baie in grup

Barbatii merg la baie, sperand ca aceasta sa fie goala, si daca este totusi cineva acolo, nu fac nici un fel de conversatie. Fara contact vizual, fara mici discutii, fac susu si pleaca imediat. De ce sa-ti doresti sa iei dupa tine in mod voit si alti oameni la baie? Pentru ca…barfa, socializare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *