nu judeca
nu judeca

De cele mai multe ori judecam oamenii fara a realiza aceste lucruri. Dar, de asemenea nu ne place nici noua sa fim judecati de altii, mai ales far sa ne cunoasca. Insa, pe langa faptul ca unii oameni judeca si isi dau cu parerea, exista si oameni care realizeaza ca judeca pe altii si le place acest lucru. Unii spun ca ii judeca pe altii pentru ca in felul acesta ii ajuta sa-si creasca stima de sine si sa ii faca sa se simta mai bine in legatura cu propria persoana.

Stiu ca exista multe persoane carora le place sa faca aceste lucruri. Indiferent de motivul acestora, nu este potrivit deloc sa judeci pe nimeni, niciodata. Multi oameni nu isi dau seama de propriile greseli, si in schimb, in loc sa le indrepte, incep sa vorbeasca depre altii care nu fac aia si ailalta. Uite care sunt motivele pentru care ar trebui sa incetezi cu judecatul oamenilor.

  • Informatii incomplete: Inainte de a judeca pe cineva, asigura-te ca stii deja toate lucrurile despre acea persoana. Poate ca tu nu cunosti toata povestea, nu ii stii problemele cu care se confrunta si nici griile zilnice. Este foarte important sa te tii departe de comentarii pana cand nu vei cunosate toate faptele despre acea persoana. In loc de a mai critica, incearca sa ajuti pe acel cineva sau sa il lasi in pace. Acesta este unul dintre cele mai multe motive pentru care nu ar trebui sa judecam pe altii, pentru ca se poate intampla exact la fel si in cazul nostru.
  • Cu totii suntem diferiti: Daca nu iti place sa faci ceva, nu inseamna ca altor oameni nu le place acel lucru. De exemplu, daca tie nu iti plac tatuajele, asta nu inseamna ca ar trebui sa ii spui unei persoane cu tatuaje ca acestea arata oribil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *