Se stie si s-a stiut dintotdeauna ca femeile sunt foarte pretentioase cand vine vorba despre parfumurile cu care se inmiresmeaza in mod zilnic, poate de aceea s-au si creat atat de multe tipuri de esente si arome feremecatore potrivite pentru orice tip de ocazie. Insa, dintre toate aceste minunatii inspirate din natura, fac parte si unele parfumuri de firma foarte bune care ne incanta de fiecare data cand avem in preajma o persoana data cu o asemenea esenta.

Se stie ca aceste parfumuri minunate nu sunt la fel de ieftine ca si esentele parfumate sau roletele pe care le putem achizitiona foarte simplu din orice butic, insa se merita sa dam cativa bani in plus pentru asemenea arome care rezista pe pielea noastra toata ziua, din momentul aplicarii si pana cand ne bagam seara in pat.

Chiar daca nu cu toatele ne permitem asemenea esente tari in sticlute scumpe, asta nu inseamna ca nu ne dorim sa le si primim de la altcineva cu buzunarul mai larg. Normal ca a detine un parfum de firma suna mult mai bine cu a detine o replica marunta, dar in orice caz a avea pe sticluta de parfum un nume mare de brand ne face sa ne simtim de doua ori mai bine decat cu a nu avea nimic in cadrul dulapiorului nostru de cosmetice.

Este si mai frumos si ne face sa ne simtim si mai bine chiar atunci cand avem un asemenea parfum de la Versace, Coco Chanel sau Lancome  si il putem scoate din geanta pentru a ne da atunci cand avem chef. Opulenta si luxul mereu ne-au placut noua femeilor, de aceea nu putem decat sa visam ca tot ceea ce vom avea vreodata in materie de imbracaminte, incaltaminte si accesorii va fi de lux si de brand.

Parfumurile de firma ne pot imbunatati starea de spirit si buna dispozitie. Chiar daca le primim de ziua noastra, chiar daca ni le facem singure cadou sau daca le gasim la promotie, parfumurile de firma sunt foarte bune si se merita a investi in ele. Mie imi plac parfumurile mai mult fresh decat dulci si preferatul meu in materie de parfumuri de firma este Euphoria Blossom de la Calvin Klein pentru femei.

Parfumurile sunt pasiunea noastra, a femeilor, si ce putem sa ne luam mai mult si mai frumos pe luna decat un parfum de brand care sa ne condimenteze si infrumuseteze visele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *