pictura pe numere pictorul fericit

Pictura pe numere s-ar putea să vă tenteze. Aflați din rândurile ce urmează despre ce este vorba și cum poate aceasta să devină un cadou excelent, pentru cei dragi vouă, dar chiar și pentru voi!

Mister de elucidat – ce este pictura pe numere

Despre pictura pe numere cu siguranță ați mai auzit. Este vorba de activitatea interesantă ce presupune să pictați ca la carte, adică pe pânză de bumbac, fixată pe cadru de lemn – șasiu. Pe măsură ce colorați unde trebuie și cu ce culoare trebuie, veți defini un tablou perfect. Secretul constă în faptul că pe suprafața pânzei există imprimată schița tabloului, iar numerele ce sunt așternute din loc în loc sunt ghidul vostru.

Concret, veți face simpla corespondență între numere și culori și astfel veți desluși unde să aplicați o anumită culoare. Pentru alte detalii vezi aici.

Cine poate picta astfel

Interesant este că o astfel de activitate nu vă limitează, în sensul în care este dedicată atât femeilor, cât și bărbaților, inclusiv celor mici. Vine la pachet cu satisfacția de a crea singuri un tablou perfect, ce devine ulterior și o decorațiune pe care o veți prețui nespus.

Varietatea de tematici abordate face ca pictura pe numere să fie potrivită oricui, chiar dacă nu se știe a fi un cine știe ce talentat în ale pictatului. La Pictorul Fericit veți găsi picturi pe numere pentru cei mici și mari, inclusiv picturi reproduceri după tablouri celebre precum Mona Lisa sau The Kiss.

Cum puteți comanda

Este foarte simplu. Accesați pagina pictorulfericit.ro și descoperiți disponibilitatea tabloului dorit. Poate fi unul cu natură, cu personaje sau cu animale. Kitul complet conține setul de pensule și culori, precum și pânza de bumbac cu șasiu inclus. Comenzile au transport rapid și gratuit – pentru cele de valori minime 99 de lei.

Așadar, chiar dacă ați lăsat pe ultima sută de metri alegerea cadourilor, asta nu înseamnă că va va fi extrem de greu să faceți față acestei perioade. Puteți solicita ca factura să nu fie inclusă în pachet, iar pictura să fie împachetată, gata să fie oferită cadou. Sau, de ce nu, să fie chiar livrată celui sau celei ce vă este destinatar.

Cadoul perfect este la Pictorul Fericit

Anul acesta remarcăm câteva schimbări în ceea ce privește tendințele de cumpărare. Nu ne mai aglomeram în magazine, nu ne mai sunt pe plac clasicele cadouri. Veți dori ceva care să rămână în amintirea voastră și a destinatarilor voștri. Un cadou special care să rămână un reper despre ce înseamnă să faceți alegeri inspirate.

Cu pictura pe numere sunteți mai câștigați decât ați crede. Este un soi de cadou doi în unu, ce stimulează imaginația, relaxează și în cele din urmă are și un rol practic, decorativ. Iar pentru asta veți scoate din buzunare o sumă modică. În această perioadă sunt reduceri la diverse picturi pe numere. Descoperiți oferta curentă din pagina oficială, pictorulfericit.ro.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *