O pompa submersibila din inox reprezinta in mare o pompa pentru apa ce este utilizata in mare parte si de majoritatea oamenilor pentru alimentarea cu apa a locuintelor, pentru drenarea apelor, pentru irigarea spatiilor verzi, dar si pentru a alimenta instalatiile sub presiune din industria alimentara. Acest tip de pompa pentru apa are un corp si un motor din inox, un ax  si surub de pompare din inox si un bobinaj din cupru.

Aceste tipuri de pompe submersibile inox italia pot elimina apa contaminata dintr-un loc in care aceasta a fost  suspusa unor conditii mai rele si in care resturile si deseurile menajere si-au lasat amprenta. Apa cu chimicale poate fi pompata intr-o cantitate de 3% din volum si diametrul impuritatilor intr-o cantitate nu mai mare de 2 mm. Aceste pompe sunt recomandate si pentru cresterea presiunii in diferite instalatii, dar si pentru larga acoperire pe care o au prin intermediul canalelor, aspersoarelor si transportului de apa.

O pompa submersibila fabricata din inox este folosita mai ales in sistemele de irigat gazonul, gradina, straturile(in cazul in care te regasesti in mediul rural), dar si pentru alimentarea cu apa potabila, pentru agricultura(in cazul unei perioade mai lungi de seceta) sau in industrie, de asemenea fiind foarte utilizata si in cazul serelor.

Electrompompa unei asemenea unelte este recomandata mai ales pentru fantanile cu diametru de cel putin 4 inch si se foloseste la pomparea apei curate din fantani sau surse de apa potabila in locuinte, vile, case, prin cresterea presiunii in diferite instalatii sau golirea ori umplerea rezervoarelor sau prin picurare.

Apa este pompata de la o adancime de 20 m, chiar si atunci cand este scufundata pentru mai mult timp, in scopul irigarii unei gradini mai intinse. Datorita faptului ca dispune de o carcasa din inox  permite utilizarea sigura, pe termen lung, chiar si in mediu acvatic acestei unelte.  Filtrul acestei pompe, care este realizat tot din inox previne patrunderea impuritatilor in pompa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *