In America exista o mare varietate de modele de rochii de mireasa in cadrul magazinelor de profil sau a marilor case de moda. Pe langa faptul ca multe mirese raman inca la traditionala rochie alba de mireasa, exista si o serie de femei ce isi doresc pentru nunta lor rochii de mireasa colorate sau cel putin in nuante mult mai pastel decat rochiile obisnuite de mireasa.

Unele rochii de mireasa pot fi doar accesorizate, altele pot fi intr-o alta culoare de-a dreptul decat cea alba, iar altele pot fi doar albe si simple asa cum au fost create si gandite in prima instanta. Insa, in ceea ce priveste acest articol, ne vom axa pe rochiile de mireasa colorate si la moda in ziua de azi.

  • Colectia Alfred Angelo „Dream in Color” ofera mireselor o varietate de rochii de mireasa colorate care sunt perfecte pentru cineva care isi doreste  sa mearga mai departe cu tinuta pentru marele eveniment. Foloseste instrumentul online de localizare a brandurlui in cauza pentru a gasi un magazin aproape de locatia ta.
  • Colectia „Blush” a lui Jim Hjelm include rochii de mireasa moderne si la moda, de obicei in culori si in materiale foarte trendy. Poti introduce preferintele tale in localizatorul magazinului in cauza  pentru a gasi un butic in zona ta si care sa iti indeplineasca dorintele.
  • Helen Bridal ofera o experienta de shopping online convenabila  pentru achizitionarea de rochii de mireasa in cele mai diferite culori. Unele dintre aceste creatii sunt brodate cu ornamente colorate, in timp ce altele sunt intr-o singura culoare tare, in afara de alb.
  • Poti cauta de asemenea si galeria Mon Cheri dupa culori folosind instrumentele din partea stanga a ecranului pentru a gasi frumoase rochiid e mireasa care se potrivesc unei nunti perfecte si aparte care ar de asemenea o tema mai altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *