Ca si femeie insarcinata este nevoie sa ai grija mai multa de tine, pentru ca nu este vorba doar de tine aici, ci si despre o alta faptura care se afla in interiorul tau. Femeile insarcinate sunt mult mai sensibile decat femeile care nu trec prin aceasta perioada frumoasa a vietii.

Tocmai pentru ca sunt mai fragile si trebuie sa poarte de grija si altcuiva, trebuie sa aiba grija la alimentatie, la vremea rece sau prea calda si sa se ingrijeasca mai ales de sanatatea lor. Trebuie sa fie implinite atat din punct de vedere fizic, cat si psihic pentru a fi cat mai pregatite sa aduca pe lume un nou membru al familiei.

Pe timp de iarna, o femeie gravida trebuie sa aiba grija cum iese din casa, cat de bine se imbraca, cat de bine se hraneste, cate vitamine ia si din ce surse anume, dar mai ales trebuie sa vada cum paseste mai ales daca pe jos este inghetat deja sau este plin de zapada.

Atunci cand merge spre munca sau in oricare alta parte in oras sau cu masina ori cu mijlocul de transport in comun, trebuie sa aiba grija pe unde calca, pentru a nu aluneca sau a se impiedica si afecta cumva sanatatea fatului. Daca esti insarcinata, ar trebui sa eviti cat se poate zapada mare si gheta de orice fel de pe trotuar. Trebuie sa mergi incet si cu mare atentie.

Evita sa porti sacose prea mari sau alte lucruri care te pot dezechilibra si astfel sa cazi pe gheata. Tii prea mult la stilul tau si vrei sa porti chiar si acum tocuri inalte? Te asigur ca perioada de sarcina nu este cel mai potrivit moment sa iti porti tocurile inalte. Lasa-le pe dupa sarcina, cand iti vei reveni si cand nu va mai fi un risc pentru nimeni sa cazi sau sa te impiedici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *