Românul e învățat să facă totul în ritmul și în modalitățile cu care s-a învățat și greu îl mai convingi să țină pasul cu tehnologia, aplicațiile și orice ușurează viața. Însă, încet încet chiar și oamenii mai în vârstă încep să realizeze că unele lucruri chiar sunt benefice și economisesc timp și energie. La fel cum acum facturile se pot plăti în mediul online cu ușurință fără să te mai deplasezi la sediu, așa se pot face acum și programările la salon. Simplu, rapid și gratuit sunt cuvintele ce definesc platforma Stailer.

Câte servicii, atâtea beneficii

Stailer este dedicat atât femeilor, cât și bărbaților. Chiar și aceștia se îngrijesc și au nevoie de câte o sesiune de pensat, de o manichiură, de o tunsoare proaspătă sau de un aranjat al bărbii. Platforma se adresează momentan persoanelor din Iași, Cluj, Timișoara și Oradea. În listă sunt înglobate toate serviciile de hair&beauty pe care ți le dorești.

Utilizarea Stailer pentru a-ți face programările dorite este absolut gratuită, iar anularea lor este la fel. Scapi de conversațiile stânjenitoare sau de răspunsurile negative, fiindcă oricine știe că pentru a găsi un loc disponibil trebuie să faci programarea cu cel puțin câteva zile înainte.

Nu te vei convinge decât utilizând iar și iar Stailer, până renunți complet la sunatul la salon, dar pentru a consulta o parere obiectiva vezi acest articol și cu siguranță îți va schimba lumea.

Agenda virtuală și asistent personal

Stailer este o agendă online unde tu poți să îți faci câte programări vrei chiar și fără un cont client, însă acesta vine cu mai multe beneficii. Economisești timp și energie pentru că nu mai trebuie să cauți pe o multitudine de pagini numerele saloanelor, la care apoi să suni, iar oricum în majoritatea cazurilor răspunsul este nu.

Utilizând Stailer nu mai dispui tu de disponibilitatea unui salon, ci cu doar câteva clickuri, alegând data și ora disponibilității tale, serviciul dorit, dacă ești bărbat sau femeie și locația, îți apare ca prin magie lista saloanelor gata să te primească. În plus, îți poți seta chiar și remindere ale programărilor tale, pentru ca tu să nu întârzii la salon.

Vine primăvara, așa că fă-ți programările cu Stailer

Fiindcă femeile au nevoie de dublu de programări, îți poți face una după alta chiar în aceeași zi. Astfel, vei fi pregătită să întâmpini căldura cu o manichiură nouă și colorată, o tunsoare proaspătă și o culoare vibrantă a părului, toate în aceeași zi. Iar pentru cele care nu au timp sau răbdare să se machieze, pot beneficia de un make-up chiar și într-o pauză de o oră în timpul zilei, pentru ca seara să ajungă la întâlnirea cu iubitul gata să îi oprească respirația timp de câteva momente.

Menținerea tenului curat și hidratat este la fel de important în această perioadă, așa că programează-ți și o ședință de răsfăț pentru un tratament facial. Fiecare stilist pe care îl alegi dispune de fotografii ale lucrărilor realizare în salon și vei primi chiar și o hartă pe Google Maps a locației că tu să nu te rătăcești vreodată căutând salonul.

Pentru informații suplimentare le poți scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.