HeyluxHeylux este studioul din Iasi renumit nu numai pentru bunastarea si atractivitatea modelelor sale, dar de asemenea este renumit tocmai pentru faptul ce genereaza venituri peste medie. Orice angajat dintr-o oricare alta firma ar dori sa castige atat de mult ca fetele de la studioul de videochat Heylux si atat de simplu si rapid ca acestea.

Este atat de renumit acest loc pentru ca ideea platii salariului aici este o adevarata placere si modelele sunt mai mult decat satisfacute de ceea ce incaseaza la sfarsitul fiecarei zile de munca. Roxana este un model ce lucreaza de ceva timp la acest studio renumit si tocmai pentru ca este prietena mea cea mai sincera aleg sa cred asta si sa incurajez si pe alte fete care isi doresc ceva stabil si serios de munca sa mearga la un interviu la Studio Heylux.

Model la Studio Heylux

Heylux te invata sa te destinzi, sa fii sigura pe tine si sa dai frau liber tuturor ideilor si fVideochatanteziilor placute pe care le ai. Nu numai ca acest studio iti pune la dispozitie multe servicii special create pentru tine ca model, dar fetele sunt tratate ca niste colege adevarate de celelalte membre ale personalului si ale echipei Studio Heylux.

Spre exemplu Roxana mi-a spus ca a lucra la acest studio inseamna a avea un stil de viata de tip Heylux. Nu credeam ca voi putea asocia vreodata numele unei firme sau a unui loc de munca cu un anumit stil de viata pe care l-as putea avea. Si totusi, acum o fac pentru ca am devenit si eu de curand membra a echipei vesele de la Studio Heylux; sincer, e cel mai tare job pe care l-am avut si pe care il voi avea vreodata! Nimic nu se compara cu a ajunge la munca si a fi intampinata de o gasca de fete amabile si vorbarete.

Socializare si bani multi cu Studio Heylux

In cadrul studioului de videochat ai parte de socializare din plin. Socializare cu grupul de fete modele, colege cu tine, dar si cu intreaga echipa formata din doamne si domnisoare. Insa socializarea tine chiar si de contactul cu cei care intra pe private chat, pentru ca in asta consta pana la urma jobul de model de videochat. Trebuie sa comunici si sa fii cat mai atractiva, folosindu-te de cunostintele de limbi straine pe care le ai si de fastudio Heyluxrmecul personal mai ales.

Daca stii cum sa te descurci in viata reala in situatii mai neprevazute ca, de exemplu, atunci cand mergi la o petrecere de una singura si nu cunosti pe nimeni, atunci videochatul va fi floare la ureche pentru tine. Nu e deloc neplacut ce se face aici si totul tine de felul in care iti doresti tu sa faci multi bani si sa te si distrezi in acelasi timp. Bani multi nu se fac oriunde si doar vointa ta te poate aduce intr-o situatie la fel de dezirabila ca a incasa venituri imense drept model de videochat la Studio Heylux.

9 Comments on Stil de viata la Studio Heylux

  1. Super tare ideea cu videochatul. Bravo fetelor care pot face asta si care castiga bani facand videochat!

  2. am incercat si eu faza asta cu videochatul si mi-a mers foarte bine. Mai ales in momentul in care esti in criza de bani..

  3. Am avut si eu in trecut o prietena care mi-a propus sa faca videochat. Vroia parerea mea si se intreba daca as fi de acord. Nu am fost la inceput si apoi am lasat-o dar am devenit prea gelos la un moment dat si ea nu a mai vrut sa renunte…asa ca ne-am despartit

  4. Andrei dar de ce ai devenit atat de gelos? Nu mi se pare tocmai normal..fiecare este liber sa faca ce vreaa, nu-i asa? Ea te-a oprit pe tine sa faci ceea ce iti place? Mi se pare o aberatie!!!!! 🙂

  5. Pe de o parte are dreptate Andrei si pe alta parte are dreptate Denisia. Totusi, nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni :*

  6. Eu le felicit pe fetele care fac asta. Le merge mintea, asa ca bravo lor!! Bine ca se descurca. Decat sa faca alte lucruri mai grave, videochatul este o optiune mult mai bunaa

  7. Eu lucrez de cand s-a deschis Heylux si sunt fparte multumita. Ma bucur ca am ales asta

  8. Am auzit ca acolo lucreaza numai femei. SUPER IDEE!! Asa fetele se simt in siguranta!

  9. Asa este Geta! La Heylux tot personalul este compus doar din femei, incepand de la soferite si pana fetele care schimba becurile :))

Comments are closed.