Ne facem viata adesea dupa cum spune unul sau altul. Ce-i drept nici cand mergi numai pe ideea ta nu este bine; uneori trebuie insa sa te dai cu capul de barna de sus sa o vezi pe cea de jos cum spune romanul. Si cand vine vorba de dragoste parca nicio regula din lume nu se mai aplica. Pur si simplu ti se suces mintile si gata. La un moment dat ai insa in cap ideea de a vedea cum merge mai bine. Apelezi la horoscop?

Cate dintre noi nu au avut curiozitatea cel putin de a consulta asa zisa compatibilitate a zodiilor? Cand e de bine te gandesti ca ai o confirmare la ceea ce credeai, cand nu pur si simplu sunt vorbe in vant. Poate ca e acelasi lucru ca si cand spunem ca destinul e de vina. Desi divinitatea de acolo de sus are pentru fiecare un curs al vietii  nimic nu e batut in cuie caci exista si liber arbitru. Ai libera optiune de a veni, de a pleca, de a sta mai mult in viata celui care la un moment dat te face fericita.

Te-ai avanta intr-o relatie cand horoscopul spune ca e de bine? Pentru ca la un moment dat exista acel punct de cotitura cand alegi, cand culegi, cand faci pasul major intr-o relatie. Pe ce te bazezi cand valul de indragosteala se pierde? Sa spunem lucrurilor pe nume: nu vei tine cont de starea financiara a iubitului insa nu poti sa rabzi de foame, nu poti sa tragi singura intr-o relatie. Nu va conta nici ca sta sau nu singur insa intr-o casa mica cu n persoane din familie nu merge. Cred ca ne asumam din start anumite lucruri. Ca va merge sau nu tine de cat de mult ne implicam si ne dorim sa mearga. Restul sunt detalii, coincidente sau rezultate cand te-ai chinuit sa faci totul sa mearga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *