Femeile aflate in zodia rac dispun de anumite trasaturi unice, ca si in cazul altor zodii. Cu toate ca sunt cunoscute pentru caracterul lor insuportabil si pentru emotiile vii pe care le traiesc aceste femei, sunt foarte inteligente si bune la inima. Atunci cand acorda un sfat cuiva, ai putea sa urmezi acel sfat fara nici o urma de indoiala. O femeie aflata in zodia rac nu poate sa se ajute pe sine, insa nu esueaza deloc in incercarea de a ajuta pe cei din jurul sau.

Aceasta nu este deoc egoista si ia mereu lucrurile in mod personal, de aceea cele mai multe femei aflate in aceasta zodie sufera de anxietate si de depresie. Uite si alte calitati extraordinare ale femeii Rac.

Femeia Rac nu se razbuna niciodata

Indiferent de cat de nervoasa va fi o femeie aflata in aceasta zodie, nu se va razbuna niciodata. Poate ca se va gandi la aceste lucruri, insa nu le va pune niciodata in aplicare. Da, este foarte simplu sa ranesti inima acesteia si sa ii strici starea de spirit, insa aceasta nu va pune la suflet si nu va tine ranchiuna.

Daca esti o femeie in zodia Rac, vei intelege ca a te razbuna este doar o pierdere de timp si de efort. Vei incerca sa rezolvi problema in mod pasnic sau mai simplu, vei ignora ceea ce te raneste. Aceasta este o trasatura foarte valabila chiar si pentru femeia Capricorn.

Femeia Rac evita sa barfeasca

Femeile aflate in zodia Rac nu vorbesc prea mult despre viata lor. Acestea evita sa discute despre familiile lor si despre problemele de relatie. Asta nu inseamna ca sunt atat de linistite si de plictisitoare pe cat par..doar ca urasc barfa. De fapt, exista o gramada de oameni care ar dori sa isi formeze o asemenea personalitate, insa natura lor comunicativa nu le permite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *