Nu stiu altii cum sunt,  dar eu, cand sunt stresata,  simt nevoia sa evadez. Ca atunci cand ai fugi de tot ce te inconjoara, sa fugi sa uiti de tot – reclamele sau filmele acelea cu insulele pustii suna parca destul de bine. Stresul este inamicul numarul unu in era actuala; dar cumva tot trebuie sa il combatem. Unii se gandesc la remedii de moment, altii aleg calea de termen lung si anume Adaptonic Alevia. Un produs cu toate beneficiile pe care le cautam pentru a diminua influenta stresului.

Adaptonic de la Alevia

Conceput parca pentru cei care nu isi pot controla influenta negativa a unor stari precum emotiile puternice si mai ales stresul, produsul numit sugestiv Adaptonic de la Alevia merita incercat. Parca nici nu trebuie sa mai cauti prin magazine un produs destinat tie caci te striga de pe raft cu un asa nume. Si fii sigur/a ca se merita.

Cea mai mare teama pe care o au unii se refera la faptul ca orice produse de combatere a stresului vine din clasa de medicamente clasice. Acestea iti pot induce o stare de somn, ceea ce afecteaza concentrarea si atentia. Este destul de jenant si chiar si frustrant sa nu poti fi atent la cei din jur si la cine stie ce prezentari. Asa ca produsul de la Alevia schimba situatia.

Contine schizandra.  Extractul natural al acestei plante ajuta organismul sa se adapteze fizic, psihic si imunitar. Asta inseamna implicit si sa te odihnesti ca la carte. Ai patit si tu sa te trezesti parca mai obosit/a ca inainte de a dormi? Este un alt efect al stresului care iti induce astfel de stari. Si din acest punct de vedere produsul Adaptonic este ideal. Dormi mai bine, te simti mai bine si cand te-ai odihnit cum se cuvine parca ai alt ritm si chef de munca.

Desi vine sub forma de comprimate ca si alte medicamente sau suplimente, asta nu inseamna ca este pe aceeasi lungime de unda cu acestea. Departe de a fi cele care dau dependenta, departe de a fi cele care te adorm instant sau care te fac sa te simti fara putere.

Cat despre ideea in sine “o, vai, eu sa am nevoie de pastile pentru stres?!” gandeste-te ca este mai bine sa iti controlezi starile si emotiile foarte puternice decat sa ai mai tarziu lista de simptome care sa iti afecteze per general starea de bine. De la stres parul nu mai este atat de bogat si parca cade tot mai mult, unghiile sunt mai fragile si pe principiul un rau nu vine niciodata singur parca acum mai mult ca niciodata ai parte de tot felul de boli de la raceli de sezon la diverse sensibilitati. Stresul te afecteaza per total si iti slabeste si imunitatea. Pana cand nu este prea tarziu si evolueaza in depresie nu lasa stresul sa te doboare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *